Şu anda çalan:

Telefon 05445802610

Menu

Tıkla Dinle Canlı Yayına Mesaj

Canlı Yayına Mesaj Gönder

Ad Soyad

E-Posta

Mesaj




Osmaniye Kız Anadolu İHL öğrencileri, OKÜ'yü gezdi

-

OSMANİYE Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Öğrencileri, Korkut Ata Üniversitesi'ne (OK

Osmaniye Kız Anadolu İHL öğrencileri, OKÜ'yü gezdi

İbrahim EMÜL/OSMANİYE, (DHA)

OSMANİYE Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Öğrencileri, Korkut Ata Üniversitesi'ne (OKÜ) gezi düzenlendi. Öğrencilere üniversitenin mevcut bölümleri hakkında bilgiler verildi.
Ziyaret kapsamında öğrenciler, öncelikle üniversitenin yeni yapılarından olan Mühendislik Fakültesi E Blok içerisinde bulunan İlahiyat Fakültesi derslikleri ve fakültenin anabilim dalları hakkında bilgileri İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç.Dr. Ahmet Doğan'dan aldılar.
İlahiyat Fakültesi ile ilgili kısa bir bilgi aldıktan sonra öğrenciler Öğrenci Yaşam Merkezi’ni gezerek bol  bol hatıra fotoğrafı çektirdiler. Öğrenci Yaşam Merkezi gezisi sonrasında Eğitim Blokları’na D Blok da uğrayan öğrencilere OKÜ İktisadi Bilimler Fakültesi ve Fen Edebiyat Fakültesi hakkında bilgiler verildi. Merkezi Araştırma Laboratuvarı içerisinde bulunan araştırma laboratuarlarını da ziyaret eden öğrenciler, OKÜ Biyoloji Bölümü Arş. Gör. Gökhan Sezer’den deneyler ve laboratuvarın işleyişi hakkında bilgiler aldılar. Gezinin son bölümünde ise öğrenciler yemeklerini OKÜ Lezzet Vadisi’nde yedi.

Sosyal Medya'da Paylaş
Facebook Yorumları