Şu anda çalan:

Telefon 05445802610

Menu

Tıkla Dinle Canlı Yayına Mesaj

Canlı Yayına Mesaj Gönder

Ad Soyad

E-Posta

Mesaj




Osmaniye Sarayları'nda geri sayım.....

-

Keten Proje'nin insanlara hayallerini gerçekleştirme fırsatı sunduğu Osmaniye'nin en prestijli konut projesi Osmaniye Sarayları'nda çalışmalar tüm hızıyla ilerliyor.

Osmaniye Sarayları'nda geri sayım.....


Osmaniye'nin en prestijli konut projesi hızla ilerliyor

Genç ve dinamik yapısıyla inşaat sektöründe fark yaratan Keten Proje'nin hayata geçirdiği Osmaniye Sarayları, şehrin sıkıcılığından bunalan ailelere, kentte eşi benzeri olmayan sosyal donatıları, mimarisi ve konumuyla ayrıcalıklı bir yaşamın kapılarını aralıyor. Çamlık Evler mevkisinde, doğayla iç içe, huzurlu ve mutlu bir yaşam sürmek isteyenlerin bu hayalini gerçekleştirebilecekleri ortamı hazırlayan Osmaniye Sarayları, konforun yanı sıra iyi bir yatırım fırsatı sunuyor. Sıra dışı mimarisi ve ihtişamı ile göz kamaştıran Osmaniye Sarayları, "lüks konut" denilince kentte ilk akla gelen proje olarak öne çıkıyor.


SARAY KONFORUNA ADIM ADIM

Keten Proje Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin İraöz, inşaat alanında çalışmaların büyük bir hızla devam ettiğini belirterek, saray konforuna her geçen gün bir adım daha yaklaşıldığını ifade etti. İraöz, "Çalışma hayatının zorluklarından ve şehrin kasvetinden şikayetçi olan herkes, yorgunluk atmak ve enerji depolamak için tatili iple çekiyor. Projemizde yer alanlar, artık tatili beklemek zorunda kalmayacaklar. Çünkü biz, Osmaniye Sarayları'nda planladığımız ortamla yıl boyu tatil tadında bir yaşam vaat ediyoruz" dedi.

ÖRNEK DAİRELERİ GEZMEDEN TERCİH YAPMAYIN

Oksijen deposu çam ağaçlarının yanı başında yükselen projede, 7'den 70'e tüm bireyler için her türlü sosyal aktivitenin düşünüldüğünü belirten İraöz, "Ev alma planları yapanlara, örnek dairelerimizi görmeden tercih yapmamalarını tavsiye ediyoruz" diye konuştu.

Keten Proje Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin İraöz, Osmaniye Sarayları'nın, yılsonuna kadar devam edecek özel fiyat ve ödeme seçenekleri ile getirisi yüksek bir yatırım fırsatı sunduğunun da altını çizdi.

7 BLOKTA 160 KONUT

4+1, 3+1 ve 2+1 daire seçenekleri ile 7 blokta 160 konuttan oluşan proje; 7/24 güvenlik, kontrollü giriş, araç tanıma sistemi, tüm dairelerden izlenebilen site içi kamera sistemi, kapalı ve açık otoparkı ve tüm sitenin elektrik ihtiyacını karşılayacak kapasiteye sahip jeneratör özellikleri ile site sakinlerinin hayatını kolaylaştırıyor. Konut sahiplerinin rahatlığı için hiçbir detayın atlanmadığı projede; her blokta çift asansör, yangın merdiveni, kalorifer sistemi, doğal gaz alt yapısı, enerji odası, merkezi uydu sistemi, merkezi yangın kontrol sistemi çağrı merkezi, paratoner, giriş resepsiyonu ve teknik servis imkânı yer alıyor.

ZENGİN SOSYAL DONATI

Site sakinlerinin günün stresini atabilmeleri için tenis, basketbol ve voleybol sahaları, dört mevsim kullanılabilen kapalı yüzme havuzu ile SPA ve fitness merkezinin bulunduğu Osmaniye Sarayları; gölet, açık alan satranç, kamelya, dinlenme terasları, amfi, şelale, su kanalları ve süs havuzlarından oluşan sosyal rekreasyon alanları ile kullanıcılarına doğa ile baş başa bir yaşam fırsatı sunuyor. Çocukların güvenli bir ortamda oyun oynayabilecekleri kapalı ve açık oyun alanları, kreş, top havuzu ve trambolinin yer aldığı projede, ebeveynlerin çocuklarını evlerinden izleyebilecekleri bir de kamera sistemi bulunuyor. Gölet teraslı kafeterya, taziye ve özel günlerde kullanılabilecek toplantı salonu, cep sineması, kuaför, market ve mescit de projenin diğer özellikleri arasında yer alıyor.

Görüntülü interkom sayesinde komşularla ve güvenlikle görüşme imkânının sunulduğu dairelerin tümü, panoramik peyzaj ve şehir manzaralı. Birinci sınıf parke, ıslak hacim granit seramik, özel duvar kağıtları, lake iç kapı ve mobilyaların kullanıldığı dairelerde, ebeveyn banyosu ve giyinme odası bulunuyor. 4+1 ve 3+1 dairelerde ise, özel olarak tasarlanmış, sarayların vazgeçilmezi hamam yer alıyor.

KONUTLARIN HEPSİ "AKILLI"
Öte yandan, her dairede bulunacak akıllı bina otomasyonu, site sakinlerine günlük yaşantılarında önemli kolaylıklar sağlayacak. Akıllı otomasyon sistemi sayesinde kullanıcı, dairenin elektrik, su, klima, kombi gibi sistemlerini internet üzerinden, uzaktan kontrol edebilecek. Ayrıca, daire içindeki monitörden güvenlik kameraları izlenebilecek, asansör çağırılabilecek. Yine aynı sistemle market ve kafeye sipariş verilebilecek, taksi çağrılabilecek.

Sosyal Medya'da Paylaş
Facebook Yorumları