Şu anda çalan:

Telefon 05445802610

Menu

Tıkla Dinle Canlı Yayına Mesaj

Canlı Yayına Mesaj Gönder

Ad Soyad

E-Posta

Mesaj




Osmaniye’de 23 Nisan çelenk sunma töreni gerçekleşti

-

Osmaniye’de, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı pandemi kapsamında alınan tedbirler kapsamında, gerçekleştirildi.

Osmaniye’de 23 Nisan çelenk sunma töreni gerçekleşti

Osmaniye’de, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı pandemi kapsamında alınan tedbirler kapsamında, gerçekleştirildi.

Ülke genelinde eş zamanlı olarak düzenlenen çelenk sunma töreni Osmaniye’de de saat 09.00'da İl Milli Eğitim Müdürü Aydın Albak’ın Atatürk Anıtı'na çelenk sunumuyla başladı. Törene koronavirüs tedbirleri kapsamında, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları, Şube Müdürleri ile Okul Müdürleri katılım sağladı.


Atatürk Anıtı'na çelenk sunulması, bir dakikalık saygı duruşu ve akabinde İstiklal Marşı'nın okunmasıyla Şanlı Bayrağımızın göndere çekilmesi ile sona erdi.
İl Milli Eğitim Müdürü Aydın Albak törende yaptığı konuşmasında, “Büyük Önder Atatürk'ün düşüncesinde çocuklar, milletin geleceğidir. Onlara duyduğu sarsılmaz güvenin ve büyük sevginin ifadesi olarak, millî bayramımız olan 23 Nisanları çocuklara armağan etmiştir. Tarihimizin gurur dolu sayfalarının yeni nesillerce öğrenilmesi ve Türk Devleti'nin devamını emanet edeceğimiz yeni Cumhuriyet bekçilerinin bu bilinçle yetişmesi amacıyla 23 Nisanlar, önemli birer vesiledir. 101 yıl önce bugün Türk Milletini arkasına alıp Türkiye Büyük Millet Meclisi'ni açarak Türkiye Cumhuriyeti'nin temellerini atan, Mustafa Kemal Atatürk'ü, O'nun yol arkadaşlarını, aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. Türkiye Cumhuriyetinin ve Yüce Milletimizin umudu, neşesi ve güvencesi sevgili çocuklar; 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nız kutlu olsun." dedi. DHA - İbrahim Emül

Sosyal Medya'da Paylaş
Facebook Yorumları