Şu anda çalan:

Telefon 05445802610

Menu

Tıkla Dinle Canlı Yayına Mesaj

Canlı Yayına Mesaj Gönder

Ad Soyad

E-Posta

Mesaj




Osmaniye'deki Sağanak

-

Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde, 15-16 Ocak tarihlerinde etkili olan sağanak nedeniyle yaşanan sel ve heyelan sonrası, Osmaniye Afet ve Acil Durum Yönetimi (AFAD) İl Müdürlüğü tarafından başlatılan hasar tespit çalışmaları tamamlandı.

Osmaniye'deki Sağanak

Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde, 15-16 Ocak tarihlerinde etkili olan sağanak nedeniyle yaşanan sel ve heyelan sonrası, Osmaniye Afet ve Acil Durum Yönetimi (AFAD) İl Müdürlüğü tarafından başlatılan hasar tespit çalışmaları tamamlandı.

AFAD'dan yapılan açıklamada, metrekareye ortalama 100 kilogram yağışın düştüğü sağanak sonrası, ilçeye bağlı köylerde sel ve heyelanlar yaşandığı hatırlatıldı.

Açıklamada, 17 Ocak'ta başlatılan hasar tespit çalışmalarının tamamlandığı ifade edilerek Kadirli'ye bağlı 13 köydeki 53 evin, yaşanan sel ve heyelan nedeniyle zarar gördüğü bildirildi.

Tespitler neticesinde vatandaşlara yapılacak yardım miktarlarının belirlendiği aktarılan açıklamada, yaşanan afet sonrası devletin tüm kurumlarının zarar gören vatandaşların yarasını sarmak için seferber olduğu belirtildi.

Sosyal Medya'da Paylaş
Facebook Yorumları