Şu anda çalan:

Telefon 05445802610

Menu

Tıkla Dinle Canlı Yayına Mesaj

Canlı Yayına Mesaj Gönder

Ad Soyad

E-Posta

Mesaj




Osmaniyeli Kick Boksçulardan bir başarı daha

-

TÜRKİYE Kick Boks Federasyonu tarafından Marmaris'te düzenlenen Türkiye Üniversite

 Osmaniyeli Kick Boksçulardan bir başarı daha

İbrahim EMÜL/OSMANİYE, (DHA)

TÜRKİYE Kick Boks Federasyonu tarafından Marmaris'te düzenlenen Türkiye Üniversiteler Kick Boks Şampiyonası'na katılan Osmaniyeli sporcular, iki altın ve bir bronz madalya ile kente dönerek yine gurur kaynağı oldular. 68 üniversitenin 650 sporcu ile katıldığı müsabakalarda dereceye girenlere madalyaları Grand Yazıcı Mares Otel'de düzenlenen törenle verildi.
100. Yıl Kickboks Milli Takım Antrenörü Teknik Kurul Başkan Yardımcısı Kenan Karık, Halk Eğitim Merkezi müdür ve müdür yardımcıları ile Korkut Ata Üniversitesine katkı ve desteklerinden dolayı  teşekkür etti. Kenan Karık, Korkut Ata Üniversitesi adına dövüşen Hakkı Çakar'ın 94 kiloda, Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi adına katılan Uğur Selçuk Öner'in 79 kiloda Türkiye şampiyonu olarak altın madalya aldıklarını, 63 kiloda yarışan Hasan Buğra Dalkilıç'ın ise 3'üncü olarak bronz madalya kazandığını, sporcularını bu başarılarından dolayı tebrik ettiğini söyledi.
MİLLİ TAKIM SPORCUSU OLARAK KATILACAKLAR
Kenan Karık, ayrıca 8-10 Nisan tarihleri arasında Türkiye Kick Boks Federasyonu tarafından Antalya'da yapılacak olan Uluslararası Türkiye Açık Kick Boks Turnuvasına, Osmaniye'den 84 kiloda Yusuf Söyler, 94 kiloda Hakkı Çakar ve 79 Kiloda Alper Çakar'ın  Milli Takım Sporcusu olarak katılacaklarını ifade etti. Karık, Uluslar Arası Türkiye Açık Turnuvasında Milli Takımda Türkiye'yi bu üç sporcusunun temsil edecek olmasından dolayı da gurur duyduğunu sözlerine ekledi. 

Sosyal Medya'da Paylaş
Facebook Yorumları