Şu anda çalan:

Telefon 05445802610

Menu

Tıkla Dinle Canlı Yayına Mesaj

Canlı Yayına Mesaj Gönder

Ad Soyad

E-Posta

Mesaj




Osmaniye'ye Şehit Ateşi Düştüü

-

Osmaniye'ye şehit ateşi düştüANKARA'nın Gölbaşı İlçesi'nde darbe girişimi sırasında Özel Harekat Daire Başkanlığı'na düzenlenen saldırıda şehit olan özel harekat polisi 32 yaşındaki Mehmet Karacatilki'nin Osmaniye'deki baba evine ateş düştü.

Osmaniye'ye Şehit Ateşi Düştüü


Osmaniye'ye Şehit Ateşi Düştü
Osmaniye'ye şehit ateşi düştü

ANKARA'nın Gölbaşı İlçesi'nde darbe girişimi sırasında Özel Harekat Daire Başkanlığı'na düzenlenen saldırıda şehit olan özel harekat polisi 32 yaşındaki Mehmet Karacatilki'nin Osmaniye'deki baba evine ateş düştü.

Kazım Karabekir Mahallesi'ne oturan emekli işçi baba Hamza ve annesi Nuriye Karacatilki'ye acı haberi Emniyet Müdür Yardımcısı Murat Baz verdi. Şehidin evinin bulunduğu sokağın iki tarafına ve baba evine dev Türk bayrağı asılırken, sağlık görevlileri de fenalaşan aile yakınlarına müdahale etti. Acı haberi duyanlar şehidin evine akın ederken, yakınları da kurulan çadırda taziyeleri kabul etti.

Şehidin Babası Hamza Karacatilki, taziyeleri kabul ederken gözyaşlarına boğuldu.

Baba Karacatilki, "Mehmet'im neredesin, gel yanıma ne olur" diye gözyaşı döktü. Yakınlarının ve kadın polislerin teskin etmeye çalıştığı anne Nuriye Karacatilki ise "Kurbanım senin adına, yiğidim, akıllı oğlum. Ciğerimi yaktın kuzum" diye ağıt yaktı.

12 yıllık polis memuru olan geçici görevle Isparta'dan Gölbaşı'na giden Mehmet Karacatilki'nin, Halime Karacatilki ile evli olduğu, 7 yaşında Gökhan Emin ve 4 yaşında Emir Hamza isminde 2 çocuk babası olduğu belirtildi.

Şehidin ablasının eşi Aytaç Keser, olayların başlamasından yaklaşık bir saat önce Mehmet Karacatilki ile telefonla görüştüklerini belirterek, "Ertesi gün aradığımızda telefona cevap vermedi ve şüphelenip sürekli aramaya başladık. Bugün de şehit düştüğü haberini aldık. En son Ramazan'dan önce Osmaniye'ye gelmişti" diye konuştu.

Sosyal Medya'da Paylaş
Facebook Yorumları