Şu anda çalan:

Telefon 05445802610

Menu

Tıkla Dinle Canlı Yayına Mesaj

Canlı Yayına Mesaj Gönder

Ad Soyad

E-Posta

Mesaj




OTSO Üyelerinin Dış Ticaret Kapasitesinin arttırılması için proje hazırlandı

-

OSMANİYE Ticaret ve Sanayi Odası (OTSO) tarafından Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı'n

 OTSO Üyelerinin Dış Ticaret Kapasitesinin arttırılması için proje hazırlandı

İbrahim EMÜL/OSMANİYE, (DHA)

OSMANİYE Ticaret ve Sanayi Odası (OTSO) tarafından Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı'nın (DOĞAKA) 2015 yılı Eylül-Ekim Dönemi Teknik  Destek Programına yapılan başvuru neticesinde "OTSO Üyelerinin Dış Ticaret Kapasitesinin Arttırılması" konulu proje başarılı bulundu. Projenin gerçekleştirilmesi için OTSO ve DOĞAKA adına hazırlanan protokolü, OTSO adına Yönetim Kurulu Başkanı Murat Teke ve  DOĞAKA adına  Genel Sekreter Onur Yıldız imzaladı.
Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Yönetim Kurulu Başkanı Murat Teke; OTSO olarak hedeflerinin Osmaniye'de faaliyet gösteren işletmelerin ihracat kapasitesini arttırmak ve Osmaniye'nin  ihracatçı firmalara sahip bir şehir olarak büyümesini  sağlamak olduğunu belirtti.
Gerçekleştirilecek olan proje ile çeşitli engeller veya yetersizlikler nedeniyle hiç ihracat yapamamış olan veya düzensiz olarak ihracat yapan firmalar için dış ticaretin teşvik edilerek, firmaların düzenli ihracat yapar hale getirilmesini amaçladıklarını belirten Teke, Proje sayesinde firmaların ihracat yapma konusunda bilinçlenerek Osmaniye'nin ihracat kapasitesini arttıracağını belirterek firmaları bu projeden yararlanmaya davet etti.  
DOĞAKA  Genel Sekreteri Onur Yıldız'da, ajans olarak bu tür projeleri desteklediklerini ve projenin amaçlarına ulaşarak Osmaniye'ye katkı sağlamasını dilediklerini belirtti.

Sosyal Medya'da Paylaş
Facebook Yorumları