Şu anda çalan:

Telefon 05445802610

Menu

Tıkla Dinle Canlı Yayına Mesaj

Canlı Yayına Mesaj Gönder

Ad Soyad

E-Posta

Mesaj




Prof. Dr. Murat Türk OKÜ Rektörlüğü'ne Aday Olduğunu Açıkladı

Prof.Dr. Murat Türk, OKÜ, Rektör Adayı -

Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi’nde (OKÜ) 26 Temmuz da yapılacak rektörlük seçimi öncesinde,OKÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Türk de adaylığını açıkladı.

Prof. Dr. Murat Türk OKÜ Rektörlüğü'ne  Aday Olduğunu Açıkladı

Prof. Dr. Murat Türk adaylık mesajında şu ifadelere yer verdi ; Rektör Adaylarının belirlemesi; bilindiği üzere 26 Temmuz 2016 tarihinde 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunun 13. maddesine göre yapılacaktır. 

Üniversitemiz kuruluş amacı itibariyle, genel anlamda ülkemiz ve komşu ülkeler, özel anlamda ise bölgemiz ve şehrimiz adına bu çerçevede önemli bir misyon yüklenmiştir. Ayrıca sahip olduğu nitelikli insan kaynakları(akademik ve idari) ve modern fiziki imkanlarıyla birlikte düşünüldüğünde, üniversitemiz önemli bir potansiyele sahip ve yaklaşık dokuz yıllık geçmişi ile şehrimizin en büyük ve en güzide kurumlarından biridir. 

Sizlerin değerli katkıları, OKÜ’lü olma bilinci ile zaman kaybetmeksizin üniversitemizi daha iyiye ve doğruya götürebileceğimize inanarak ve öğretim üyesi arkadaşlarımın şahsıma gösterdiği teveccüh ve teşvikleri sonucunda mensubu olmaktan gurur duyduğum üniversitemizin rektörlük seçimlerinde aday olmaya karar verdim. Bu görevi, üniversitemize, ülkemize, milletimize ve sizlere daha iyi hizmet edebilmek için bir vesile olarak gördüğümü de belirtmek isterim. 

Üniversitemizin bugüne geliş sürecinde yol aldığı her aşamayı gözlemlemiş ve önemli bir kısmında da aktif rol üstlenmiş biri olarak mevcut sorunlarımızın farkındayım ve bu sorunların sizlerle el ele vererek çözebileceğime inanıyorum.

Rektörlüğüm süresince; adil, şeffaf ve liyakati ön planda tutan, yenilikçi, insan odaklı ve proaktif bir yönetim anlayışının hâkim olması için çalışacağım.
Siz değerli mesai arkadaşlarımın, üniversitemizi hak ettiği yere taşımak için, atacağımız adımlarımızda desteklerini ve her konuda yapıcı önerilerini bekliyoruz.

Rektörlük seçimi çalışmaları ve sonrasında vereceğiniz destek için şimdiden teşekkür eder, sonucun başta üniversitemiz olmak üzere, şehrimiz ve ülkemiz için hayırlara vesile olmasını temenni ederim.

Sosyal Medya'da Paylaş
Facebook Yorumları