Şu anda çalan:

Telefon 05445802610

Menu

Tıkla Dinle Canlı Yayına Mesaj

Canlı Yayına Mesaj Gönder

Ad Soyad

E-Posta

Mesaj




Raufbey mahallesinde parke yol çalışmaları

-

Osmaniye’de mahallelerde aynı anda eş zamanlı olarak devam eden asfalt ve parke yol çalışmaları aralıksız devam ediyor.

Raufbey mahallesinde parke yol çalışmaları

Osmaniye’de mahallelerde aynı anda eş zamanlı olarak devam eden asfalt ve parke yol çalışmaları aralıksız devam ediyor. Raufbey Mahallesinde her yağmurun ardından su göletlerin oluştuğu 9560 sokakta parke yol yapım çalışmalarına başlandı. Önce kepçe ile yollar kazıldı, ardından ise zemin sıkıştırması yapılarak parke yol kaplamasına başlandı.

Bu çalışma ile mahallesindeki yol çalışmalarının büyük bir bölümünün tamamlanacağını söyleyen Raufbey Mahalle Muhtarı Süleyman Abasıkeleş, çalışmalardan dolayı Başkan Kadir Kara’ya ve ekibine teşekkür etti.

Muhtar Abasıkeleş, “Burası 9560 sokakta mahallemize yakışır şekilde parke çalışmamız devam ediyor. Belediye başkanımız Kadir Kara Beye, emeği geçen tüm belediye personellerine ve çalışan işçilerimize teşekkür ediyoruz. Mahallemizin yaklaşık yüzde yetmişi bitmiş durumda. İnşallah burada artık su birikintisi olmayacak. Tabiî ki Osmaniye’de 36 mahallemiz var. Bizlere sıra geldikçe eksiklerimizde inşallah bitecek. Tekrardan emeği geçenlere teşekkür ediyorum.”

Sosyal Medya'da Paylaş
Facebook Yorumları