Şu anda çalan:

Telefon 05445802610

Menu

Tıkla Dinle Canlı Yayına Mesaj

Canlı Yayına Mesaj Gönder

Ad Soyad

E-Posta

Mesaj




ŞEHİT ANNESİ SIDIKA DOĞAN : 'ALLAH ONLARIN BELASINI VERSİN'

-

Şırnak’ın Cizre ilçesinde, İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Çevik Kuvvet Grup Amirliği’ne bugün sabah saatlerinde terör örgütü PKK tarafından bomba yüklü araçla düzenlenen terör saldırısında şehit olan polislerden birinin de Osmaniyeli olduğu belirlendi.

ŞEHİT ANNESİ SIDIKA DOĞAN : 'ALLAH ONLARIN BELASINI VERSİN'

Şırnak’ın Cizre ilçesinde, İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Çevik Kuvvet Grup Amirliği’ne bugün sabah saatlerinde terör örgütü PKK tarafından bomba yüklü araçla düzenlenen terör saldırısında şehit olan polislerden birinin de Osmaniyeli olduğu belirlendi. Şehidin Osmaniye’deki Dumlupınar Mahallesi 2517 Sokak’taki baba evinde gözyaşları ve öfke vardı.
Saldırıda şehit olan polis memuru Tayfun Doğan’ın Osmaniye’deki babaevine acı haberi Emniyet Müdür Yardımcısı Murat Baz verdi. Baba Yusuf Doğan’ın Konya’da çalışmasından dolayı acı haber anne Sıdıka’ya verildi. Oğlunun şehit haberi ile yıkılan anne, gözyaşlarına boğuldu ve fenalık geçirdi. Sıdıka Doğan’a 112 Acil ekipleri müdahale etti. Bu arada fenalık geçiren diğer yakınlarına da yine sağlık ekipleri müdahale etti. Gözyaşları içerisinde oğluna ‘kuzum’ diye ağıt yakan anne Sıdıka, terör örgütü mensupları için “Allah belalarını versin onların” diye beddua etti. Üç çocuğundan ortancası olan oğlu Tayfun’u kaybeden anneyi küçük oğlu Ali teselli etmeye çalıştı.
Bu arada şehidin baba evine dev Türk bayrağı asıldı ve belediye tarafından taziye çadırı kuruldu. Olayı öğrenen ailenin yakınları ve mahalle sakinleri de Doğan ailesinin evine gelerek başsağlığı taziyesinde bulundular. Bir 112 Acil ambulansı da evin önünde nöbet bekledi. Diğer yandan 25 yaşındaki Şehit Tayfun Doğan’ın nişanlı olduğu, iki gün önce Osmaniye’den Cizre’ye gittiği ve 3 yıllık polis memuru olduğu öğrenildi.

Sosyal Medya'da Paylaş
Facebook Yorumları