Şu anda çalan:

Telefon 05445802610

Menu

Tıkla Dinle Canlı Yayına Mesaj

Canlı Yayına Mesaj Gönder

Ad Soyad

E-Posta

Mesaj




Şehit Fırat Yılmaz Çakıroğlu Şahadetinin birinci yılında anıldı

-

EGE Üniversitesinde, 20 Şubat 2015 tarihinde hainler tarafından şehit edilen Fırat

Şehit Fırat Yılmaz Çakıroğlu Şahadetinin birinci yılında anıldı

İbrahim EMÜL/OSMANİYE, (DHA)

EGE Üniversitesinde, 20 Şubat 2015 tarihinde hainler tarafından şehit edilen Fırat Yılmaz Çakıroğlu şahadetinin birinci yılında Osmaniye Ülkü Ocakları tarafından dualarla anıldı.
Osmaniye Ülkü Ocakları İl Başkanlığı tarafından Rahime Hatun Meydanında Şehit Fırat Yılmaz Çakıroğlu adına yapılan resim sergisi ile başlayan ve akşam saatlerinde OsmaniyeÜlkü Ocakları İl Binasında düzenlenen anma programı saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından, Kur’an-ı Kerim okunması ile devam etti.
EROĞLU: ZAFER ELBET İNANANLARIN OLACAK
Anma programına katılanlara yaptığı konuşma ile duygu yüklü anlar yaşatan Ülkü Ocakları İl Başkanı Fatih Eroğlu şunları söyledi; “Takvim yaprakları 4 Ocak 1968’i gösteriyordu mevsim kıştı, zemheriydi. Ankara’nın ayazında site öğrenci yurdunda iftar sofrasında ilk kan, ilk can, ilk fidan toprağa düşüyordu. Artık zemheri yürekleri soğutmuyordu. Yangın yerine dönmüştü bozkurtların yüreği 22 yaşındaki yetim Ruhi, kızıl kurşunlara gencecik bedenleri siper ediyor ve gül bahçesine girercesine şehit oluyordu.Hain eller kahpe tetiklerini çekerek ülkü fidanlarını bir bir toprağın bağrına düşürüyordu. Türk’ün ateşle imtihanında bozkurtlar tüm sahipsizliklerine inat destansı bir direniş sergiliyor ve zalime göz açtırmıyordu.
İşte böyle biliyorduk biz 80 öncesini Ocak Başkanlarının eşleriyle, çocuklarıyla helalleşerek evden çıktığı bir ortamdı. Yaşamamış ama hissetmiştik çekilen acıları, yapılan zulümü, kara geceler kızıl günler geride kalmıştı. Bütün yürekler Turan için atıyordu. Tarihler 20 Şubat 2015’i vuruyordu ki acının en derinini yaşattılar. Ege Üniversitesi Teşkilat Başkanımız Fırat Yılmaz Çakıroğlu hain köpekler tarafından kahpece şehit ediliyordu. Unutmamız mümkün değil zaten. Ama ona tetik çeken Nurullah Semo’yu, şehidimizin kan kaybından şehit olmasına neden olanları da asla unutmayacağız ve affetmeyeceğiz.Zafer elbet inananların olacaktır. Bu duygu ve düşüncelerin içerisinde sözlerime son verirken tüm şehitlerimizi rahmet, minnet ve dua ile anıyorum” dedi.
Osmaniye Ülkü Ocakları İl Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen anma programına MHP Osmaniye Milletvekili Ruhi Ersoy, Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara, MHP Osmaniye İl Başkanı Fahri Kuyulu, MHP Osmaniye Merkez İlçe Başkanı Tansel Elverdi ve Sivil Toplum Kuruluşları ile çok sayıda ülkücü genç katıldı.

Sosyal Medya'da Paylaş
Facebook Yorumları