Şu anda çalan:

Telefon 05445802610

Menu

Tıkla Dinle Canlı Yayına Mesaj

Canlı Yayına Mesaj Gönder

Ad Soyad

E-Posta

Mesaj




Şehit Olursam Gösterişli Tören Yapılmasın.

-

Osmaniye'ye şehit ateşi düştü ŞEHİT OLURSAM GÖSTERİŞLİ TÖREN YAPILMASIN Mardin'in Midyat İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne PKK terör örgütünün bombalı saldırısından ağır yaralanarak kaldırıldığı Diyarbakır Asker Hastanesi'nde şehit olan polis memuru Ökkeş Özdemir'in cenazesi, Adana Havaalanı'ndan alınarak memleketi Osmaniye'ye götürüldü.

Şehit Olursam Gösterişli Tören Yapılmasın.


Osmaniye 'Şehit Olursam Gösterişli Tören Yapılmasın'
Osmaniye'ye şehit ateşi düştü 

"ŞEHİT OLURSAM GÖSTERİŞLİ TÖREN YAPILMASIN"

Mardin'in Midyat İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne PKK terör örgütünün bombalı saldırısından ağır yaralanarak kaldırıldığı Diyarbakır Asker Hastanesi'nde şehit olan polis memuru Ökkeş Özdemir'in cenazesi, Adana Havaalanı'ndan alınarak memleketi Osmaniye'ye götürüldü. Şehidin cenazesi ilk önce merkeze bağlı Çağşak Köyü'ndeki baba ocağına getirildi. Cenazenin eve gelmesiyle birlikte yakınları gözyaşlarına boğuldu. Helallik alınmasının ardından şehidin naaşı tören için Çağşak Köyü Mezarlığı'na götürüldü. Buradaki törene Osmaniye Valisi Kerem Al, milletvekilleri, Belediye Başkanı MHP'li Kadir Kara, askeri ve mülki erkan ile şehidin yakınları ve yaklaşık 5 bin kişi katıldı.

Şehit polis Ökkeş Özdemir'in bir süre önce babası Muzeffer Özdemir'e bir vasiyette bulunarak, "Ben şehit olursam gösterişli tören yapılmasın. Sade bir törenle beni uğurlayın" dediği ortaya çıktı. Şehidin bu vasiyetini, namazdan önce köy imamı açıkladı.

"ŞEREFSİZLERE BOYUN EĞMEYECEĞİZ"

Törende, metanetini korumaya çalışan şehidin Anakara'da görev yapan ağabeyi Astsubay Nurettin Özdemir, kardeşinin tabutunun bayrağını üç kere öperek, "Kardeşim arkandayım, ben geliyorum. Ben canımı vereceğim, senden sonra ben geleceğim kardeşim. Bekle kardeşim bekle beni. Kimselere yüzümüzü kara çıkartmayacağız, o şerefsizlere boyun eğmeyeceğiz kardeşim. Duy beni duy. Aslan parçanı da yetiştireceğim, peşinden o da geliyor. Ona nasıl olduğunu öğreteceğim, her şeyi göstereceğim ona. Söz olsun sana. Bayrağa andolsun" dedikten sonra tekrar bayrağı öptü.

Şehidin annesi Meryem, eşi Ayşenur ve kardeşleri de törende gözyaşı döktü. Anne Meryem Özdemir, oğlunun arkasından "Ben bu acıya nasıl dayanırım. Son kez yüzünü bir göreyim" diyerek ağıt yaktı. İl Müftüsü Ramazan Çortul'un cenaze namazını kıldırmasının ardından şehidin naaşı gözyaşları arasında toprağa verildi.

Sosyal Medya'da Paylaş
Facebook Yorumları