Şu anda çalan:

Telefon 05445802610

Menu

Tıkla Dinle Canlı Yayına Mesaj

Canlı Yayına Mesaj Gönder

Ad Soyad

E-Posta

Mesaj




Sevgilisinin Pompalı Tüfekle Vurduğu Talihsiz Kadın: Ölü Taklidi Yaparak Elinden Kurtuldum

-

Sevgilisinin darp ettikten sonra pompalı tüfekle vurduğu 3 çocuk annesi kadın yaşadıklarını anlattı. Genç kadın olay günü ölü taklidi yaparak hayatta kaldığını itiraf etti.

Sevgilisinin Pompalı Tüfekle Vurduğu Talihsiz Kadın: Ölü Taklidi Yaparak Elinden Kurtuldum

İstanbul Çekmeköy'de sevgilisinin pompalı tüfekle vurduğu 3 çocuk annesi 1 aylık tedavi sonrası hayata tutundu. Genç kadın, "Beni vurdu ama şuurum yerindeydi, kıpırdamadan yattım. Damadımı aradı, 'Gelin ölüsünü alın' dedi. Ölü taklidi yaparak hayatta kaldım" dedi.

EŞİNDEN AYRILIP DAMADININ AMCASIYLA YAŞAMAYA BAŞLADI

İstanbul'da yaşayan 41 yaşındaki Bediha B., evliliğinin başından beri şiddet gördüğü için eşinden ayrıldı, ancak yine de erkek şiddetinden kurtulamadı. 3 çocuk annesi genç kadın, daha sonra damadının amcası Salih G.'yle birlikte yaşamaya başladı.

CEZAEVİNE GİRİP ÇIKINCA KADININ KABUSU OLDU

Bu süreçte cezaevine giren Salih G., firar edince kendisinden ayrılmak isteyen Bediha B.'nin kâbusu oldu. Şubat ayında genç kadının çalıştığı pizzacıya giden Salih G., dehşet saçtı.

"BU İŞİN SONU MEZAR OLUR"

Saldırganın öldüğünü zannedip bıraktığı Bediha B., uzun tedavi sürecinde hayata tutundu. Hâlâ tam olarak sağlığına kavuşamayan genç kadın, yaşadıklarını anlattı.

Salih G. hapiste olduğu için gözüne uyku girdiğini, yine de korktuğunu söyleyen Bediha B., yaşadıklarını şöyle anlattı:

"Salih G. cezaevine girince, ben de kızımın yanına taşındım. 2 yıldır birlikteydik. Beni arayıp 'Bu cezayı çekmek istemiyorum. Firar edeceğim' dedi. Ona 'Adamakıllı cezanı çekiyorsan çek, seni beklerim' cevabını verdim. Ama dinlemedi. Cezası katlanacağı için ayrılmak istedim. 'Ayrılırsan öldürürüm ya da kendimi vururum. Bu işin sonu mezar olur' diye tehdit etti. Buluşmak istedi, kabul etmedim."BANA ATEŞ ETTİ, ÖLÜ TAKLİDİ YAPTIM"

Olay günü tüfekle çalıştığım yere geldi. Tetiği çekti ama tüfek ateş almadı. Tekme tokat dövmeye başladı. Saçımdan tutup alt kata sürükledi. Karşıma geçip ateş etti, yere düştüm. Şuurum yerindeydi ama gözlerimi kapatıp hiç kımıldamadan yatmaya devam ettim. Ölü taklidi yaparak bekledim. Sonra damadımı arayıp 'Kaynananı vurdum, ölüsünü gelin alın' dedi. Ardından da polisi arayıp 'Karımı vurdum. Beni alın' diye kendini ihbar etti. Polis gelince gözümü açtım.""ŞİKAYETÇİ OLMA OLDUYSAN DA GERİ ÇEK"

Tedavisinin sürdüğü, sağ ayağında sinir hasarı bulunduğunu söyleyen Bediha B., "Ayakta duramıyorum. Tedavi olmam gerekiyor ama maddi gücüm yok. Salih, cezaevinden mektup gönderdi. 'Çok pişmanım. Hâlâ seni seviyorum. Şikâyetçi olma olduysan da geri çek' diye yazmış. Şikâyetimden vazgeçmem. Ama keşke daha önce şikâyetçi olsaymışım."

Sosyal Medya'da Paylaş
Facebook Yorumları