Şu anda çalan:

Telefon 05445802610

Menu

Tıkla Dinle Canlı Yayına Mesaj

Canlı Yayına Mesaj Gönder

Ad Soyad

E-Posta

Mesaj




Silahlı kavga ölü sayısı 2 oldu, şüpheli firari yakalandı

-

OSMANİYE'de iki gurup arasında henüz nedeni belirlenemeyen bir sebepten dolayı çıkan ve bir kişinin öldüğü silahlı kav

Silahlı kavga ölü sayısı 2 oldu, şüpheli firari yakalandı

OSMANİYE'de iki gurup arasında henüz nedeni belirlenemeyen bir sebepten dolayı çıkan ve bir kişinin öldüğü silahlı kavgada, yaralı şahsında hayatını kaybetmesiyle ölü sayısı 2 oldu. Polis'in düzenlediği operasyonla şüphelisi firari bir kişi de yakalandı.
Olay saat Cuma günü 13.00 sularında Osmaniye Belediyesi Toprakkale katı atık işleme tesisleri mevkisinde meydana geldi. Hayvancılıkla uğraşan Alparslan Gönüller (28) ile Mehmet Danacı (25) ve Osman Gönüller arasında henüz bilinmeyen nedenle tartışma çıktı.
Tartışmanın silahlı kavgaya dönüşmesi sonucu  Alparslan Gönüller başından aldığı ağır yara sonucu özel bir otomobille Osmaniye Devlet Hastanesine kaldırıldı. Silahlı kavgada ağır olarak yaralılardan Mehmet Danacı ise ambulansla özel bir hastaneye sevk edildi. Olay yerinden kaçan şüphelilerden Osman Gönülleri arama çalışması başlatıldı. 4 Çocuk babası olduğu öğrenilen Alparslan Gönüller'in tüm çabalara rağmen kurtarılamadığı öğrenildi. Jandarma ve polis, olay bölgesinde yaptığı incelemede 3 av tüfeği ile çok sayıda boş fişek kartuşu ele geçirdi.
DİĞER YARALI DA HASTANEDE ÖLDÜ
Osmaniye'deki silahlı kavgada ağır yaralanan 25 yaşındaki Mehmet Danacı, tedavi gördüğü özel hastanede hayatını kaybetti. Olayın zanlısı Osman Gönüller ise polis tarafından saat 23.30 sıralarında Esenevler Mahallesi'nde Suriye uyruklu bir kişinin evinde yakalandı. Zanlı, sorgulanmak için emniyete götürülürken, olayla ilgili soruşturma çok yönlü olarak devam ediyor.

Sosyal Medya'da Paylaş
Facebook Yorumları