Şu anda çalan:

Telefon 05445802610

Menu

Tıkla Dinle Canlı Yayına Mesaj

Canlı Yayına Mesaj Gönder

Ad Soyad

E-Posta

Mesaj




Stratejik plan izleme ve değerlendirme toplantısı yapıldı

-

OSMANİYE İl Milli Eğitim Müdürlüğü ARGE Birimi tarafından 2015-2019 Stratejik P

Stratejik plan izleme ve değerlendirme toplantısı yapıldı

İbrahim EMÜL/OSMANİYE, (DHA)

OSMANİYE İl Milli Eğitim Müdürlüğü ARGE Birimi tarafından 2015-2019 Stratejik Planlama Çalışmaları kapsamında 'Stratejik Plan İzleme ve Değerlendirme Toplantısı' yapıldı.
Merkez Öğretmenevi'nde düzenlenen toplantıya, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları Mılla Katık, Basri Doğan, İl Milli Eğitim Şube Müdürleri, Hayrettin Tekdöş, Mehmet Sünbül, Hasan Karkın ve Musa Aydın, İlçe Milli Eğitim Müdürleri ve ilgili İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri ile Merkez ilçe okul ve kurum müdürleri katıldı.
Toplantı, Stratejik Planlamadan sorumlu şube müdürü Hayrettin Tekdöş'ün açılış konuşmasıyla başladı. Tekdöş, "2015-2019 Stratejik Planlarımız hazırlanarak tamamlanmıştır. Bu süreçten sonra, planlar İzleme ve değerlendirmeye tabi tutulacaktır. Çalışmalarınızda kolaylıklar diliyorum" dedi.
ARGE Birimi Stratejik Planlama Koordinatörü Mehmet Kormaz ise, "İl İlçe Milli Eğitimler Performans Programı, Okul ve Kurumlarımız ise Eylem Planı yapmaları gerekmektedir. Ayrıca planlardaki performans göstergelerinin gerçekleşme durumlarının hedeflerle kıyaslanması, sonuçların raporlanması ve paydaşlarla paylaşımı önem arz etmektedir. Bunun için gerekli çalışmaları özveri ile yapacağız" dedi. ARGE Birimi ASKE Üyesi Müslüm Yıldırım ise; "Stratejik Plan İzleme ve Değerlendirme Modeline yönelik ARGE Birimimizce form hazırlanmış olup, bu formların ilgili bölümleri itina ile doldurulup gönderilmelidir" dedi.
Ayrıca toplantıda, İlin son üç yıllık LYS ve YGS Türkiye geneli sıralaması hakkındaki bilgiyi ARGE Birimi ASKE Üyesi Mehmet Ali Savcı verdi. Toplantı, katılımcıların sorularına verilen cevaplarla son buldu.

Sosyal Medya'da Paylaş
Facebook Yorumları