Şu anda çalan:

Telefon 05445802610

Menu

Tıkla Dinle Canlı Yayına Mesaj

Canlı Yayına Mesaj Gönder

Ad Soyad

E-Posta

Mesaj




Suriye'deki Türkmenlere 27 ton su gönderildi

-

OSMANİYE İnsani Yardım Derneği  (İHH) son üç ay içerisinde üçüncü yardım TIR'ında bulunan 27 ton su, Suriye’deki

Suriye'deki Türkmenlere 27 ton su gönderildi

OSMANİYE İnsani Yardım Derneği  (İHH) son üç ay içerisinde üçüncü yardım TIR'ında bulunan 27 ton su, Suriye’deki Türkmenler için dualarla uğurlandı. Dernek Başkanı Nadir Sarıcan, İHH Derneğinin amacının yardımseverlerin yardımlarını ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak olduğunu belirtti.

Sarıcan, Hamdolsun son üç ay içerisinde dernek olarak üçüncü yardım tırını Suriyeli kardeşlerimize gönderiyoruz. Bugün başta Suriye olmak üzere dünyanın bir çok bölgesinde Müslümanlar zulme ve haksızlığa uğruyor. Mısır’da, Arakan’da, Açe’de, zulme uğrayan insanlar için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. İfadelerini kullandı.
Yardımseverlere teşekkür eden Sarıcan, "Bugün giden yardım tırında yaklaşık 27 ton su bulunmakta nasip olursa haftaya bir tır dolusu gıda maddesini de Suriye’ye göndermeyi planlıyoruz" Dedi.
Dualar eşliğinde Suriye’ye  yolcu edilen yardım TIR'ı uğurlama törenine İl Dernekler Müdürü Adnan Gizlice,SGK İl Müdürü Mücahit Çelik, İl Milli Eğitim Müdür yardımcısı Saffet Sarıdağ, BBP İl Başkanı İsmail Gümüş Ak Parti İl Sosyal İşler Başkanı Banu Başlamışlı, , Bingöllüler Dernek Başkanı Selami Ekinci, Memur-Sen İl Başkanı Mahmut Kahraman’ın yanı sıra bir çok vatandaş katıldı.

Sosyal Medya'da Paylaş
Facebook Yorumları