Şu anda çalan:

Telefon 05445802610

Menu

Tıkla Dinle Canlı Yayına Mesaj

Canlı Yayına Mesaj Gönder

Ad Soyad

E-Posta

Mesaj




Tarım Stratejisi ve Eylem Planı çerçevesinde birçok kurum ile ortak faaliyet yürütülecek

-

OSMANİYE Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü İbrahim Sağlam,

 Tarım Stratejisi ve Eylem Planı çerçevesinde birçok kurum ile ortak faaliyet yürütülecek

İbrahim EMÜL/OSMANİYE, (DHA)

OSMANİYE Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü İbrahim Sağlam, Osmaniye İli Tarım Stratejisi ve Eylem Planı çerçevesinde birçok kurum ile ortak faaliyet yürütüleceğini, bu konuda tüm birimlerin üzerine düşen görevleri yerine getirmek için gayret göstermesi gerektiğini belirtti.
Müdürlük Binasında ki Çukurova Toplantı Salonunda İl Müdürü İbrahim Sağlam, İl Müdür Yardımcısı Mustafa Örel, tüm İlçe ve Şube Müdürlerinin katılımıyla 2015 yılı değerlendirme ve 2016 yılı hazırlık toplantısı yapıldı. Toplantıda 2015 yılında İlçe ve Şube Müdürlüklerince yürütülen faaliyetler, sonuçları, karşılaşılan problemler ve 2016 yılında devam edecek çalışmalar ile gerçekleştirilmesi planlanan faaliyetler konusunda birim yöneticileri tarafından bilgi verildi.
İbrahim Sağlam, vatandaşa kaliteli hizmet sunabilmek için öncelikle personelin teknik bilgilerinin sürekli güncelleştirilmesi gerektiğini, bina ve araç gereç eksiklerinin giderilmesi için gerekli çalışmaların yürütüldüğünü, 2016 yılı için de gerekli tüm altyapı hazırlıklarının yapıldığını söyledi. Müdür Sağlam, Osmaniye İli Tarım Stratejisi ve Eylem Planı çerçevesinde birçok kurum ile ortak faaliyet yürütüleceğini, bu konuda tüm birimlerin üzerine düşen görevleri yerine getirmek için gayret göstermesi gerektiğini ifade etti.
Sağlam, yapılacak faaliyetlerin projelendirilmesi durumunda çok çeşitli kaynaklardan destek alınabildiğini, bunun en güzel örneğinin bu yıl yaşandığını belirterek, İl Özel İdaresi, DOĞAKA ve BTC kaynaklı birçok proje yürütüldüğünü önümüzdeki dönem için çok sayıda proje hazırlandığını belirtti. Projelerle ilgili çalışmaların titizlikle takip edilmesi gerektiğini kaydeden Sağlam, vatandaşlarımızın tarımsal varlıklarının ve bilgilerinin sürekli modernize edilmesine yönelik çalışılması gerektiğini belirterek üretici ile iyi ilişkiler kurulmasını ve sürekli iletişim halinde olunması gerektiğini söyledi.
2016 yılının Osmaniye Tarımına ve Osmaniye Üreticisine bereket ve bol kazanç getirmesi temennisi ile toplantı sona erdi.

Sosyal Medya'da Paylaş
Facebook Yorumları