Şu anda çalan:

Telefon 05445802610

Menu

Tıkla Dinle Canlı Yayına Mesaj

Canlı Yayına Mesaj Gönder

Ad Soyad

E-Posta

Mesaj




TEMAD Genel Başkanı Keser, seminer verdi

-

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Genel Başkanı Ahmet Keser, Osmaniye Şubesi tarafından organize edilen seminere ka

 TEMAD Genel Başkanı Keser, seminer verdi

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Genel Başkanı Ahmet Keser, Osmaniye Şubesi tarafından organize edilen seminere katıldı.

Keser, Ahmet Şekip Ersoy Kültür Merkezi’ndeki etkinlikte, emekli astsubayların özlük haklarıyla ilgili son gelişmeleri anlatarak, dernek çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Programda açılış konuşması yapan TEMAD Şube Başkanı Şener Yıldız, genel başkanın ziyaretinde n duyduğu memnuniyeti belirtti.

Yıldız konuşmasında, "Amacımız, onurlu hizmetlerinden emekli veya malulen ayrılmış astsubayların kendisi, eş ve çocukları, vefat edenlerin dul ve yetimlerinin sosyal, kültürel, hukuki ihtiyaçlarını karşılamak, mesleklerine ilişkin ortak anılarını yaşatmak, yardım ve dayanışmalarını devam ettirmektir. Bizler kutsal mesleğimize başlarken aziz milletimiz ve ülkemiz için seve seve canımızı vereceğimize yemin ettik. Bugün de aynı yüksek ideallerle TEMAD çatısı altında ülkemizin birlik ve bütünlüğüne karşı sorumluluğumuzun bilincindeyiz. Özlük haklarımızla ilgili çalışmalarımıza, genel başkanımızın öncülüğünde, yasalarımızın bizlere tanıdığı hak ve hukuk doğrultusunda devam etmekteyiz” ifadelerini kullandı.

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Genel Başkanı Ahmet Keser, özlük hakları konusunda yapılan çalışmalarla ilgili katılımcılara bilgi verdi.

Seminere, TEMAD Genel Başkan Yardımcısı Fikret Parlak, Genel Sekreter Mehmet Yağcı ve Yönetim Kurulu Üyesi Bekir Karakuş ile emekli astsubaylar katıldı

 

Sosyal Medya'da Paylaş
Facebook Yorumları