Şu anda çalan:

Telefon 05445802610

Menu

Tıkla Dinle Canlı Yayına Mesaj

Canlı Yayına Mesaj Gönder

Ad Soyad

E-Posta

Mesaj




Üniversite öğrencilerini taşıyan minibüs devrildi: 7 yaralandı

-

OSMANİYE'de, üniversite öğrencilerini taşıyan minibüs kontrolden çıkarak devril

Üniversite öğrencilerini taşıyan minibüs devrildi: 7 yaralandı

İbrahim EMÜL/OSMANİYE, (DHA)

OSMANİYE'de, üniversite öğrencilerini taşıyan minibüs kontrolden çıkarak devrildi, kazada araçtaki 7 kişi yaralanırken, 8'inin ise burnu bile kanamadı. Kaza saat 21.00 sıralarında E 90 Otoyolu Şekerdere Viyadüğünde meydana geldi. Osmaniye yönünden Gaziantep istikametine seyir halinde olan 25 yaşındaki M.E. idaresindeki 27 Y 4207 Plakalı üniversite öğrencilerini taşıyan minibüs, iddiaya göre sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak yan yattı. Kazayı görenlerin haber vermesi üzerine olay yerine çok sayıda ambulans ve kurtarma ekibi sevk edildi.
Kazada minibüste bulunan yolculardan yaralanan O.H.M. (21), M.A. (19), T.K. (20), O.D. (24), T.A. (21), E.T. (26) ve H.Ş. (21) Ambulanslarla Osmaniye İl genelinde bulunan çeşitli hastanelere sevk edilerek tedavi altına aldındı. Adana Demirspor Maçını izledikten sonra Gaziantep'e dönmek üzere yola çıkan öğrencilerin sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.
Araç şoförü M.E. ile araçta bulunan diğer yolcular dan S.K. (20), E.C. (20), S.S. (19), N.D. (23), C.Ö. (19), M.E. (21) ve M.G.K. (18) ise mucize eseri kazayı yara almadan atlattı. Münübüs çekişi yardımı ile olay yerinden kaldırılırken, jandarma kazayla ilgili Cumhuriyet Savcısına bilgi vererek soruşturma başlattı.

Sosyal Medya'da Paylaş
Facebook Yorumları