Şu anda çalan:

Telefon 05445802610

Menu

Tıkla Dinle Canlı Yayına Mesaj

Canlı Yayına Mesaj Gönder

Ad Soyad

E-Posta

Mesaj




Vali Al, Yoksul Vatandaşları Evlerinde ziyaret etmeye devam ediyor

-

GÖREVE başladığı günden bu yana zaman zaman yardıma muhtaç aileleri ziyaret eden

Vali Al, Yoksul Vatandaşları Evlerinde ziyaret etmeye devam ediyor

İbrahim EMÜL/OSMANİYE, (DHA)

GÖREVE başladığı günden bu yana zaman zaman yardıma muhtaç aileleri ziyaret eden Vali Al, yine yoksul ailelerin evlerine konuk olarak sorunlarını dinledi. İçlerinde Suriyeli ailelerin de bulunduğu 6 aileyi ziyaret eden Vali Al’ın ziyaretlerinde Vali Yardımcısı Dr. M.H. Nail Anlar, İl Müftüsü Ramazan Çortul, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Aykut Bulut da hazır bulundu.
Evlerine konuk olduğu ailelerle bir süre sohbet eden Vali Al, ailelerin dile getirdiği sorunlarını dinleyerek, ihtiyaçları doğrultusunda nakit yardımı yapılması talimatını verdi.  Ziyaret sırasında tüm ailelere gıda paketi verildi. Ailelerin küçük çocukları ile de ilgilenen Vali Kerem Al, çocukları hediyelerle sevindirdi.
Vali Kerem Al, ziyaretleri sonrasında yaptığı açıklamada, Devletimizin şefkatli elinin her daim maddi imkânsızlık içerisinde olan vatandaşlarımıza uzanacağını belirterek, “İhtiyaç sahibi vatandaşlarımıza, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfımız aracılığı ile çeşitli yardımlar sağlıyoruz. Maddi yardımların yanı sıra yaptığımız ziyaretlerle devletimizin onların her zaman yanında olduğunu göstermek istiyoruz. Ziyaretlerimiz bundan sonra da devam edecektir. Yoksul vatandaşımız hiçbir zaman kendini yalnız hissetmesin, devletimizin şefkatli eli her daim onlara uzanacaktır” diye konuştu.
VATANDAŞLAR ZİYARETİ İÇİN VALİ AL’A TEŞEKKÜR ETTİLER
Kendilerini evlerinde ziyaret eden Vali Kerem Al’a teşekkür eden aileler ise “Sayın Valimizin evimize kadar gelip sorunlarımızı dinlemesi bizi hem mutlu etti hem de duygulandırdı. Bize gösterdiği ilgi için kendisine çok teşekkür ediyoruz. Allah Sayın Valimizden razı olsun, zor günlerimizde bize hem maddi hem manevi destek oldu. Allah Devletimizi başımızdan eksik etmesin” dediler.

Sosyal Medya'da Paylaş
Facebook Yorumları