Şu anda çalan:

Telefon 05445802610

Menu

Tıkla Dinle Canlı Yayına Mesaj

Canlı Yayına Mesaj Gönder

Ad Soyad

E-Posta

Mesaj




Vali Al, yoksul vatandaşları ziyaret etti

-

OSMANİYE Valisi Kerem Al, içlerinde Suriyeli ailelerin de bulunduğu 6 yoksul aileyi e

Vali Al, yoksul vatandaşları ziyaret etti

İbrahim EMÜL/OSMANİYE, (DHA)

OSMANİYE Valisi Kerem Al, içlerinde Suriyeli ailelerin de bulunduğu 6 yoksul aileyi evlerinde ziyaret etti. Beraberinde Vali Yardımcısı Dr. Mehmet Hüseyin Nail Anlar, İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman, İl Müftüsü Ramazan Çortul, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdür Vekili Hatice Kuş ile birlikte aileleri ziyaret eden Vali Al, aile bireyleri ile bir süre görüşerek durumları hakkında bilgi aldı. 
Maddi sıkıntı çeken vatandaşlara Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı aracılığıyla devletimiz tarafından yardımların yapıldığını belirten Vali Kerem Al, “Aileleri evlerinde ziyaret ediyoruz çünkü maddi yardımın yanı sıra manevi olarak da vatandaşlarımızın yanında olduğumuzu, devletimizin şefkatli elinin her zaman yardıma ihtiyacı olan vatandaşımıza uzanacağını bilmelerini istiyoruz. İhtiyaç sahibi ailelere yapacağımız ziyaretlerimiz devam edecektir” diye konuştu.
Kendilerini ziyaret ettiği için Vali Kerem Al’a teşekkür eden vatandaşlar ise “Allah Sayın Valimizden de devletimizden de razı olsun. Valimiz zor günlerimizde bizi yalnız bırakmadı, bize hem maddi hem de manevi destek oldu. Çok teşekkür ediyoruz” diye konuştular.
Vali Al, ailelerin dile getirdiği ihtiyaçlar doğrultusunda, ziyaret edilen ailelere nakdi yardım yapılması talimatını verdi. Tüm ailelere gıda yardımının yapıldığı ziyaretlerde çocuklara ise çeşitli hediyeler verildi.

Sosyal Medya'da Paylaş
Facebook Yorumları