Şu anda çalan:

Telefon 05445802610

Menu

Tıkla Dinle Canlı Yayına Mesaj

Canlı Yayına Mesaj Gönder

Ad Soyad

E-Posta

Mesaj




Vali Kerem Al'dan 7 ocak Kurtuluş Günü mesajı

-

İbRahim EMÜL/OSMANİYE, OSMANİYE Valisi Kerem Al, kentin Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 94. Yıldönümü

 Vali Kerem Al'dan 7 ocak Kurtuluş Günü mesajı

İbRahim EMÜL/OSMANİYE, (DHA)

OSMANİYE Valisi Kerem Al, kentin Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 94. Yıldönümü medeni ile bir kutlama mesajı yayımladı.
Vali Al, "Yokluklar ve olumsuzluklar içerisinde verdikleri mücadele sonucu, hiç sönmeyecek bağımsızlık meşalesini iman gücüyle yakan; Rahime Hatunları, Palalı Süleymanları,  Köse Mehmetler'i ve tüm Kahraman Osmaniyelileri yazdıkları destanın 94. yılında rahmet ve minnetle anıyoruz. 

  İlimizin kurtuluş mücadelesi, bir milletin yeniden varoluşunun eşsiz bir örneğidir. Anadolu’nun her karış toprağında emsalleri bulunan, ecdadımızın kanıyla  yazılmış bu eşine az rastlanacak destan sayesinde düşmanlarımız, esarete alışık olmayan asil  milletimizin kahramanlığına ve vatanseverliğine bir kez daha şahitlik etmişlerdir. Ülkemiz üzerinde olumsuz emelleri olan her mihrak  bilmelidir ki; gerektiği zaman asil milletimiz, Rahime Hatunlar, Palalı Süleymanlar,  Köse Mehmetler  çıkarabilecek potansiyele ilelebet haizdir.

Bu destan gençlerimize büyük bir gururu miras olarak bırakmanın yanında; ağır bir sorumluluk da getirmektedir. Bu ağır sorumluluk, Vatan için her alanda daha çok çalışmak, ulusumuzu her alanda gelişmiş, çağdaş medeniyetler düzeyine getirmektir. Hiç şüphesiz; Vatan sevgisinin ve atalarımıza layık olmanın da yegâne karşılığı budur.Bu duygu ve düşüncelerle tüm Osmaniyelilerin 7 Ocak kurtuluş bayramını gönülden tebrik ediyor; başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve 7 Ocak 1922'de Vatan uğruna, Devletimizin bekası, Milletimizin birlik ve beraberliği, Özgürlük ve bağımsızlık için yardan ve serden vazgeçen kahramanlarımızı bir kez daha rahmet,  minnet ve şükranla anıyorum." dedi.

 

Sosyal Medya'da Paylaş
Facebook Yorumları