Şu anda çalan:

Telefon 05445802610

Menu

Tıkla Dinle Canlı Yayına Mesaj

Canlı Yayına Mesaj Gönder

Ad Soyad

E-Posta

Mesaj




Verem Savaş Derneği emeği geçenleri plaketle ödüllendirdi

-

Osmaniye Verem Savaş Derneği, 2015 yılında veremle mücadelede emeği geçenleri plaketle ödüllendirdi.

Verem Savaş Derneği emeği geçenleri plaketle ödüllendirdi

Osmaniye Verem Savaş Derneği, 2015 yılında veremle mücadelede emeği geçenleri plaketle ödüllendirdi.

Osmaniye Verem Savaş Derneği tarafından bir lokantada yemekli tanışma ve dayanışma toplantısı gerçekleşti. Dernek Başkanı M. Ünal Besen toplantıda yaptığı konuşmada; "Osmaniye'mizde 2015 yılı içerisinde veremle savaş alanında derneğimizin çalışmalarına ve genel olarak tüberkülozla mücadelede katkıları bulunan, etkin şekilde mücadele verilmesinde emeği geçenlerei bugün burada ödüllendirmek istedik. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrasında da aynı kararlılıkla veremle savaş alanında aynı mücadelenin verileceğine inanıyor, emeği geçenleri kutlarken, ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

Osmaniye'de veremle savaş alanında emeği geçen Vali yardımcısı Süleyman Yılmaz, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uzman Dr. Cem Uraldı, Sağlık İl Müdürü Dr. Mehmet Cingöz, Halk Sağlığı İl Müdürü Dr. Alper Latif Boz, Halk Sağlığı İl Müdür Yardımcısı Dr. Mehmet Koca, Bulaşıcı Hastalıklar Çevre ve Çalışan Sağlığı Müdürü Süleyman Doğan ve Tüberküloz İl Koordinatörü Dr. Ece Arzu Aydın plaketle ödüllendirildi.

Plaketler, Osmaniye Verem Savaş Derneği Başkanı M. Ünal Besen, Dr. M. Hüseyin Besen, İl Dernekler Müdürü Adnan Gizlice, İmtaniye Uzmanı Şıtayi Çığ ve Radyoloji Uzmanı Ali Rıza Recepzade tarafından takdim edildi.

Plaket sunumunun ardından Dernek Başkanı M. Ünal Besen tüm katılımcılara teşekkür etti.

Sosyal Medya'da Paylaş
Facebook Yorumları