Şu anda çalan:

Telefon 05445802610

Menu

Tıkla Dinle Canlı Yayına Mesaj

Canlı Yayına Mesaj Gönder

Ad Soyad

E-Posta

Mesaj




Web tabanlı uygulamaların muhasebe ve denetime etkisi paneli

-

OSMANİYE Korkut Ata Üniversitesi (OKÜ) ve Muhasebe Öğretim Üyeleri Bilim ve Dayan

Web tabanlı uygulamaların muhasebe ve denetime etkisi paneli

İbrahim EMÜL/OSMANİYE, (DHA)

OSMANİYE Korkut Ata Üniversitesi (OKÜ) ve Muhasebe Öğretim Üyeleri Bilim ve Dayanışma Vakfı (MÖDAV) işbirliği ile Web Tabanlı Uygulamaların Muhasebe ve Denetime Etkisi” konulu panel düzenlendi. OKÜ Amfisindeki programa Vali Kerem Al, Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Orhan Büyükalaca, öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı.
Panelin açılış konuşması İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Zeynep Türk tarafından yapıldı. MÖDAV’ın geleneksel hale getirmiş olduğu üniversite panel programları sayesinde çok değerli akademisyenleri ağırlama şansı bulduklarını kaydeden Prof. Dr. Zeynep Türk, panelin düzenlenmesinde emeği ve katkısı olan herkese teşekkür etti.
MÖDAV Başkanı Prof. Dr. Beyhan Marşap ise yaptığı konuşmada,  Osmaniye’de bulunmaktan mutluluk duyduğunu ifade ederek, “2000 yılından bu yana düzenlediğimiz MÖDAV-Üniversite panelleri ile ülkemizin farklı üniversitelerinden gelen hocalarımızı öğrenci ve öğretim üyeleri, meslek mensupları ve il temsilcileri ile tanıştırmak, bilimsel ve sosyal iletişimi sağlamak temel amaçlarımız arasında yer almaktadır” diye konuştu. Konuşmasının devamında MÖDAV’ın faaliyetleri hakkında bilgi veren Prof. Dr. Marşap, panelin başarılı geçmesini temenni ederek sözlerini bitirdi.
OKÜ Rektörü Prof. Dr. Orhan Büyükalaca ise yaptığı konuşmada, panel katılımcılarını OKÜ’de ağırlamaktan memnuniyet duyduğunu ifade ederek, “Bugün burada bir araya gelmemize vesile olan konu, muhasebe alanı. Gerek akademi dünyasında gerek iş dünyasında faaliyet gösteren çok değerli katılımcılar bilgilerini bizimle paylaşacaklar ve belki de çok farkına varmadığımız, arka planda işleyen web tabanlı uygulamaların muhasebe dünyasındaki etkilerini tartışacaklardır. Panelin düzenlenmesinde emeği ve katkısı olan herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Panel öncesinde, Vali Kerem Al panelistler Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu Bankacılık Başuzmanı Ozan Gülhan, Mustafa Kemal Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mehmet Özbirecikli, Yeminli Mali Müşavir Doç. Dr. Uğur Akdoğan, Maliye Bakanlığı Gelir İdaresi Müdürü Veli Doğanay ve Prof. Dr. Nalân Akdoğan’a Karatepe Kilimi hediye etti.  Günün anısına çekilen hatıra fotoğrafının ardından Vali Kerem Al, panele katılmak üzere Osmaniye’ye gelen panelistlere teşekkür ederek, panelin başarılı geçmesini diledi.
Programın devamında Prof. Dr. Nalân Akdoğan yönetiminde gerçekleştirilen panelde konuşmacılar, kendi konularında dinleyicileri bilgilendirdiler.

Sosyal Medya'da Paylaş
Facebook Yorumları