Şu anda çalan:

Telefon 05445802610

Menu

Tıkla Dinle Canlı Yayına Mesaj

Canlı Yayına Mesaj Gönder

Ad Soyad

E-Posta

Mesaj




Yaralı Polis Oğlunun Yanına Giderken Kazada Ölen Anne Toprağa Verildi

-

ŞIRNAK'ın Cizre İlçesi'nde PKK'lı teröristlerin İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'ne bomba yüklü araçla yaptığı saldırıda yaralanan oğlu polis memuru Ali Mülazımoğlu'nu görmek için Şırnak'a giderken trafik kazasında ölen Gülistan Mülazımoğlu, Osmaniye'de toprağa verildi. Yaralı Polis Oğlunun Yanına Giderken Kazada Ölen Anne Toprağa Verildi

Yaralı Polis Oğlunun Yanına Giderken Kazada Ölen Anne Toprağa Verildi


ŞIRNAK'ın Cizre İlçesi'nde PKK'lı teröristlerin İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'ne bomba yüklü araçla yaptığı saldırıda yaralanan oğlu polis memuru Ali Mülazımoğlu'nu görmek için Şırnak'a giderken trafik kazasında ölen Gülistan Mülazımoğlu, Osmaniye'de toprağa verildi.

Cizre'deki terör saldırısında oğlu Ali'nin yaralandığını öğrenen Ceza ve Tevkifevleri Personeli Kahramanmaraş Eğitim Merkezi Şube Müdürü Dursun Mülazımoğlu, Şırnak'a gitmek için 46 BJ 555 plakalı hafif ticari aracıyla yola çıktı. Dursun Mülazımoğlu, Diyarbakır-Şanlıurfa karayolunun 25'inci kilometresine geldiğinde Mülazımoğlu yönetimindeki araç kontrolden çıkıp takla attı. Kazada, Dursun Mülazımoğlu, kızı Filiz Mülazımoğlu Özdemir ve damadı Mehmet Özdemir yaralanırken, eşi Gülistan Mülazımoğlu ise yaşamını yitirdi.

Hayatını kaybeden Gülistan Mülazımoğlu'nun cenazesi, yapılan işlemlerin arından yakınları tarafından alınarak Osmaniye'ye getirildi. Mülazımoğlu, merkeze bağlı Çardak Köyü'nde kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi. Törene, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Osmaniye Valisi Kerem Al ile milletvekilleri de katıldı.

Diyarbakır'daki hastanelerde tedavileri süren Dursun Mülazımoğlu ile kızı ve damadı ise cenaze töreninde yer almadı.

Sosyal Medya'da Paylaş
Facebook Yorumları