Şu anda çalan:

Telefon 05445802610

Menu

Tıkla Dinle Canlı Yayına Mesaj

Canlı Yayına Mesaj Gönder

Ad Soyad

E-Posta

Mesaj




Yaşlı Kadından Milletvekiline "O Hocayı Getirin Türkiye'ye Ellerimle Ben Öldüreceğim

-

Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde incelemelerde bulunan TBMM Divan Katip Üyesi ve AK Parti Osmaniye Milletvekili Mücahit Durmuşoğlu ile karşılaşan yaşlı kadın, “Dayanacak gücüm kalmadı.

Yaşlı Kadından Milletvekiline

Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde incelemelerde bulunan TBMM Divan Katip Üyesi ve AK Parti Osmaniye Milletvekili Mücahit Durmuşoğlu ile karşılaşan yaşlı kadın, "Dayanacak gücüm kalmadı. O hocayı getirin Türkiye'ye ellerimle ben öldüreceğim" şeklinde tepkisini dile getirdi.

AK Parti Milletvekili Mücahit Durmuşoğlu, 15 Temmuz'da yaşanan hain darbe girişimi ile ilgili olarak Kadirli ilçesinde gazetecilere açıklamalarda bulundu. 15 Temmuz için "Haince, kalleşçe, şerefsizce bir girişim" tanımlaması yapan Durmuşoğlu, "Meclis tarihinde ilk defa bombalandı, bu şerefsizliği FETÖ denen alçaklar yaptı. Benim şahsi görüşüm eğer bana kalsa bu darbe girişimine kalkışan bu şerefsizlerin tamamını ibreti alem için meclisin önünde ipe çeker sallandırırım" dedi. Bu esnada isminin Nazmiye Arslantaş olduğunu belirten yaşlı kadın Durmuşoğlu'na, "12 teröristi de yakaladılar gece saat birlere kadar televizyon izliyorum. Yalnız senden bir isteğim var. Getirdiğiniz zaman o hocayı, sizin çoluğunuz çocuğunuz var, benim üç çocuğum vardı hepsini evlendirdim. Allah aşkına onu getirin getirdiğiniz zaman ellerimle ben kendim öldüreyim. Dayanacak gücüm kalmadı artık" dedi. Milletvekili Durmuşoğlu da Nazmiye Arslantaş'a "Hiç merak etmeyin. Teröristler cezasını çekecek, FETÖ'ye üye olanlar da cezasını çekecek" dedi.

Sosyal Medya'da Paylaş
Facebook Yorumları