Şu anda çalan:

Telefon 05445802610

Menu

Tıkla Dinle Canlı Yayına Mesaj

Canlı Yayına Mesaj Gönder

Ad Soyad

E-Posta

Mesaj




Zeytin Dalı Harekatı kahramanlarına destek!

-

Osmaniye Gençlik Merkezi Müzik ve Medya Kulübü Üyesi gençler, Zeytin Dalı Harekatı Kahramanlarına manevi destek için, onların harekata giderken söylediği sözlerden yola çıkılarak "Beklemesinler" isimli marş yaptılar.

Zeytin Dalı Harekatı kahramanlarına destek!

Osmaniye Gençlik Merkezi Müzik ve Medya Kulübü Üyesi gençler, Zeytin Dalı Harekatı Kahramanlarına manevi destek için, onların harekata giderken söylediği sözlerden yola çıkılarak "Beklemesinler" isimli marş yaptılar. Çeşitli sosyal medya hesapları, görsel basın ve televizyon kanallarında yüz binlerce kişiye ulaşan çalışma dinleyiciler tarafından da büyük beğeni kazandı. Sözleri Gençlik Merkezi Müdürü Bayram Bozyel'e, Müziği Merkez personeli ses sanatçısı Yusuf Karaburç'a, Klip çalışması Gençlik Lideri Muhammet Kahveci'ye ait olan esere Müzik Kulübü üyesi gençler enstrümanları ile eşlik etti.
Gençlik Merkezi Müdürü Bayram Bozyel, "Ülkemizin güvenliği amacıyla Zeytin Dalı Harekatında görev yapan Mehmetçiğimize milletimiz tek yürek olarak maddi ve manevi desteğini vermektedir. Gençlik Merkezi üyesi gençlerimizle bir araya gelerek  onlara yaraşır, manevi bir motivasyon ve güç verecek böyle bir çalışma yapmaya karar verdik. Eser her ne kadar Gençlik Merkezimiz tarafından yapılmış olsa da Şehitler ve Yiğitler diyarı Osmaniye'mizin vatansever insanlarının duygularına tercüman olmuştur. Yusuf Karaburç kardeşimizin yorumu, gençlerimizin enstrümanları ile ayrı bir anlam kazanmıştır. Rabbim Şehitlerimize rahmet eylesin. Gazilerimize şifalar versin. Askerimizi,ordumuzu muhafaza ve muzaffer eylesin, İnşallah. Emeği geçen arkadaşlarıma, gençlerimize teşekkür ederim." dedi.   Müzik Kulübü üyesi gençler ise böyle anlamlı bir projede yer almaktan dolayı gururlu ve mutluluk duyduklarını belirterek, "Her Türk genci gibi biz de şartların oluştuğu her zaman, her yerde, her göreve hazırız. Dualarımız kahramanlarımız için. Bizler onları sağ salim bekliyoruz. Hainler, teröristler ve destekçileri şunu iyi bilsin ki; Vazgeçmeyeceğiz, Beklemesinler." diye konuştular. 


Sosyal Medya'da Paylaş
Facebook Yorumları