Şu anda çalan:

Telefon 05445802610

Menu

Tıkla Dinle Canlı Yayına Mesaj

Canlı Yayına Mesaj Gönder

Ad Soyad

E-Posta

Mesaj




Ziraat teknikeri Kalay'ın iki fotoğrafı sergilenmeye değer bulundu

-

İbrahim EMÜL GIDA Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından 7'ncisi düzenlenen "Tarım ve İnsan" konulu foto

Ziraat teknikeri Kalay'ın iki fotoğrafı sergilenmeye değer bulundu

İbrahim EMÜL

GIDA Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından 7'ncisi düzenlenen "Tarım ve İnsan" konulu fotoğraf yarışmasının tamamlandığı bildirildi. Yarışmaya 'Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Çalışanları' kategorisinden katılan Osmaniye Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü personeli Ziraat Teknikeri Özgür Kalay'ın iki fotoğrafının sergilenmeye değer bulunduğu bildirildi.
Ziraat Teknikeri Özgür Kalay’ı başarısında dolayı tebrik eden İl Müdürü İbrahim Sağlam, yarışmanın amacının tarımın ve toprağın önemi konusunda duyarlılığın geliştirilmesi, tarımsal gelişmeler ile tarım, doğa, çevre ve insan ilişkilerini, estetik ve öznel bakış açılarıyla belgesel olarak arşivlerde yerini almasını sağlamak olduğunu belirtti.
Yarışmada çalışkan ve üretken Anadolu insanının tarım, hayvancılık, toprak, su, su ürünleri, gıda ve muhafazası, üretici, çiftçi, köylü ve köy yaşamına dair her türlü faaliyet konu olarak kullanılabildiğini ifade eden Sağlam, "Tarım ve İnsan Fotoğraf Yarışmasına bu yıl 401 katılımcı 1827 eserle katılmıştır. Değerlendirmeye alınan 739 eserden 17 eser ödül, 156 eser ise sergileme ve albüm çalışması için seçilmiştir. Her yıl olduğu gibi 2016 yılında da yarışmada dereceye giren ve sergilemeye layık görülen eserlerle sergi yapılacaktır. Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Çalışanları Kategorisinden sergilenmeye değer bulunan eserler arasında yarışmaya katılan personelimiz Ziraat Teknikeri Özgür Kalay'ın 2 fotoğrafı da bulunmaktadır. Personelimizi tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz" dedi.

Sosyal Medya'da Paylaş
Facebook Yorumları