Şu anda çalan:

Telefon 05445802610

Menu

Tıkla Dinle Canlı Yayına Mesaj

Canlı Yayına Mesaj Gönder

Ad Soyad

E-Posta

Mesaj




Adana'da Sulama Kanalına Düşen Adamı Kemerle Kurtarmaya Çalıştılar

-

Adana'da sulama kanalına düşerek sürüklenen adamı vatandaşlar kemerlerini birleştirerek kıyıya çekmeyi başardı. Demir parmaklıklar yüzünden sudan çıkarılamayan adam tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Adana'da Sulama Kanalına Düşen Adamı Kemerle Kurtarmaya Çalıştılar


Adana'da sulama kanalına düşerek sürüklenen bir kişi, vatandaşların kemerlerini birleştirip kanala girmesiyle kıyıya çekildi. Hastaneye kaldırılan şahıs hayatını kaybetti.

KÖPRÜDEN KANALA DÜŞTÜ

Olay, Yüreğir ilçesine bağlı Levent Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 65 yaşlarında ismi öğrenilemeyen bir kişi DSİ'ye ait sulama kanalı köprüsü üzerinden kanala düştü.

SUYA ATLIYAN VATANDAŞLAR KIYIYA ÇEKMEYE ÇALIŞTI

Suda akıntıya kapılan adamın sürüklendiğini fark eden vatandaşlar durumu polise haber verdi. Bu sırada bazı vatandaşlar kanala atlayıp şahsı çıkarmaya çalıştı ancak başarılı olamadı. Bir kişi daha kanala atlayarak şahsı kıyıya doğru getirmeye çalıştı.


KEMERLERİ BİRLEŞTİREREK KIYAYA ÇEKMEYİ BAŞARDILAR

Bu arada vatandaşlar, kemerlerini birleştirerek şahsı kurtarmaya çalışan vatandaşlara atıp kıyıya çekmeye çalıştı. Vatandaşlar bu yöntemle bir süre sonra adamı kıyıya çekmeyi başardı.

DEMİR PARMAKLIKLAR ENGEL OLDU

Ancak kanal kenarında demir parmaklıklar olduğu için şahıs bir türlü çıkartılamadı. Olay yerine çağrılan Can-Kur ekipleri demir korkulukları keserek şahsı mahsur kaldığı yerden kıyıya çıkardı. Sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırılan şahıs, tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

VATANDAŞLAR OLAYI ANLATTI

Şahsı kurtarmaya çalışan vatandaşlar, adamın suda sürüklediğini, iki kişinin atlayarak kıyıya getirmeye çalıştığını, kendilerinin de kemerlerini çıkartıp birbirine ekleyerek şahsın kıyıya çıkartılmasına yardımcı olduklarını söyledi.

Sosyal Medya'da Paylaş
Facebook Yorumları