Şu anda çalan:

Telefon 05445802610

Menu

Tıkla Dinle Canlı Yayına Mesaj

Canlı Yayına Mesaj Gönder

Ad Soyad

E-Posta

Mesaj




Baş İnfaz Koruma Memuru Silahlı Saldırıda Ağır Yaralandı

-

OSMANİYE T Tipi Kapalı Cezaevi'nde İnfaz ve Koruma Baş Memuru (baş gardiyan) olarak görev yapan 52 yaşındaki Yusuf Sevi

Baş İnfaz Koruma Memuru Silahlı Saldırıda Ağır Yaralandı

OSMANİYE T Tipi Kapalı Cezaevi'nde İnfaz ve Koruma Baş Memuru (baş gardiyan) olarak görev yapan 52 yaşındaki Yusuf Sevimli, işe gitmek için yola çıktığında kurşun yağmuruna tutuldu.  Ağır yaralanan Sevimli, çağrılan ambulansla kaldırıldığı özel bir hastanede tedavi altına alındı.
Olay dün sabah saat 07.25 sularında Mehmet Akif Ersoy Mahallesi 8002 ile 8003 sokağın kesiştiği  kavşakta meydana geldi. İddiaya göre, evinden işe gitmek için yola çıkan Yusuf Sevimli, kimliği belirlenemeyen bir kişinin silahlı saldırısına uğradı. Sevimli çağrılan ambulans ile hastaneye kaldırılırken, çevredeki güvenlik kameralarını da inceleyen polis olay yerinden kaçan şüphelinin yakalanması için geniş çaplı çalışma başlattı.  Olay yeri incele ekiplerinin bölgede yaptığı incelemede 5 adet 9 milimetre çapında boş kovan tespit etti.
Yoğun bakım servisinde tedavisi süren evli ve dört çocuk babası Sevimli'nin karın bölgesine 4 kurşun isabet ettiği hayati tehlikesinin sürdüğü öğrenildi.  Polis olayla ilgili soruşturmasını sürdürüyor.

Sosyal Medya'da Paylaş
Facebook Yorumları