Şu anda çalan:

Telefon 05445802610

Menu

Tıkla Dinle Canlı Yayına Mesaj

Canlı Yayına Mesaj Gönder

Ad Soyad

E-Posta

Mesaj




Başkan Kara, 2015'i Değerlendirdi ve yeni yılı kutladı

-

OSMANİYE Belediye Başkanı Kadir Kara, halkın ve tüm insanlı

 Başkan Kara, 2015'i Değerlendirdi ve yeni yılı kutladı

İbrahim EMÜL/OSMANİYE, (DHA)

OSMANİYE Belediye Başkanı Kadir Kara, halkın ve tüm insanlığın 2016 yılını tebrik etti. Yeni yılın başta Osmaniye olmak üzere, Türkiye'ye, İslam âlemine ve tüm insanlığa hayırlı olmasını dileyen Başkan Kara, tüm insanlık olarak 2015 yılında yaşanan sıkıntıların ve üzüntülerin 2016 yılında yaşanmamasını arzu ettiklerini ifade etti.
Başkan Kadir Kara, "2016 yılında yaşanan güzel gelişmeler ile birlikte bizlere derin üzüntü veren gelişmelerde yaşandı. Hemen yanı başımızda Suriye’de yaşanan olaylarda binlerce masum insan öldürüldü, evlerinden uzaklaştırıldı. Doğu Türkistan’da binlerce soydaşımız sadece Müslüman ve Türk olduğu için öldürüldü. Irak’ın kuzeyinde Kerkük’te Türkmen kardeşlerimize saldırılar devam etti. Arakan’da Müslüman kardeşlerimiz hunharca öldürüldü. Ülkemizde yaşanan terör olaylarında maalesef  şehitler verdik. Yüreklerimize ateşler düştü” dedi. Tüm bu olumsuzlukların 2016 yılında yaşanmamasını dileyen Belediye Başkanı Kadir Kara, “Yüce Allah ilimize, ülkemize, milletimize birlik ve beraberlik versin." şeklinde temennisini dile getirdi.
'2015 YILI BELEDİYEMİZ İÇİN PLANLAMA YILI OLDU'
2015 yılının Osmaniye Belediyesi için bir planlama ve yapılacak büyük projeler için hazırlık yılı olduğunu söyleyen Başkan Kadir Kara, 2015 yılında hizmete giren en büyük yatırımın Yeni Belediye Hizmet Binası olduğunu hatırlattı. Yine 2015 yılında çeşitli altyapı çalışmalarından dolayı bozulan yolların büyük bir bölümünü yaparak asfalt ve parka yol çalışmalarında önemli bir mesafe kat ettiklerini söyleyen Başkan Kadir Kara, 2015 yılı içerisinde 256 konutluk yeni bir toplu konut projesini tamamladıklarını ifade etti. Başkan Kara, "2015 yılında Katı Atık Bertaraf Tesisi ile Tıbbi Atık Tesisimizi tamamladık. İnşallah 2016 yılında da açılışını yaparak hizmete sunacağız. Yine 2016 yılında yapımına başlayacağımız, Osmaniye’nin çehresini değiştirecek bir proje olan Osmaniye Masal Park’ın minyatürünü yaparak halkımızın beğenisine sunduk. Mahallelerimizde çok sayıda park, muhtarlık binaları yaptık." dedi.
Başkan Kadir Kara açıklamasını şöyle tamamladı: “Şehrimizde yaşayan her insanın mutlu olacağı bir Osmaniye için, Mutlu Şehir Osmaniye’yi kurmak için gecemizi gündüzümüze katarak, ilk günkü aşkla çalışmalarımızı 2016 yılında sürdüreceğiz. Bu duygu ve düşünceler ile Allah (c.c) Hazretleri 2016 yılında hakkımızda ve halkımıza hayırlısını versin"

Sosyal Medya'da Paylaş
Facebook Yorumları