Şu anda çalan:

Telefon 05445802610

Menu

Tıkla Dinle Canlı Yayına Mesaj

Canlı Yayına Mesaj Gönder

Ad Soyad

E-Posta

Mesaj




BBP Genel Başkanı Destici Osmaniye’ye gelecek

-

BBP Osmaniye İl Başkanı İsmail Gümüş, Osmaniye Gazeteciler Cemiyeti’ni (OGC) ziyaret etti.Büyük Birlik Partisi (BBP) Osmaniye İl Başkanlığı’nın 6. Olağan Kongresinin 24 Ekim Pazar günü yapılacağı bildirildi. Kongrede İl Başkanlığı’na da yeni bir isim getirilecek.

BBP Genel Başkanı Destici Osmaniye’ye gelecek

BBP Osmaniye İl Başkanı İsmail Gümüş, Osmaniye Gazeteciler Cemiyeti’ni (OGC) ziyaret etti. Ziyarette partisinin olağan il kongresi ile ilgili açıklama yapan Gümüş, “12 yıl süren il başkanlığı görevimi artık sonlandırmak istiyorum. Dolayısıyla önümüzdeki kongrede aday olmayacağım. Siyasetten terhis olacağım diyebilirim. Ancak Şehit liderimiz Rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu’nun emanet bıraktığı, kurulduğu günden bugüne kadar ilkeli ve seviyeli siyaset anlayışını uygulayan BBP’ni layık olduğu yere getirmek için bir neferi olacağım. Ayrıca Parti teşkilatım ile yaptığım istişare sonunda kongrede yine tek liste ile seçim olacak. Adayımız ise Mehmet Tamer Taşdelen’dir” dedi.

Mustafa Destici Kongreye Katılacak

Partisinin 6. Olağan Kongresi ile ilgili de bilgi veren Gümüş, şunları söyledi: “Partimizin kongresi 24 Ekim Pazar günü saat 15.00’da Ahmet Şekip Ersoy Kültür Merkezi’nde yapılacaktır. Genel Başkanımız Sayın Mustafa Destici de kongremize katılacaktır. Tüm Osmaniyeli hemşerilerimiz kongremize davetlidir.”

Ziyarete katılan BBP İl Başkanı Adayı Mehmet tamer Taşdelen ise “Raufbey Mahallesi eski muhtarı Mehmet Taşdelen’in oğluyum. Kardeşlerim de bu partide görevler aldılar. Emniyet Teşkilatı’nda Bomba İmha Uzmanı olarak görev yaptım ve şimdi emekliyim. Şahsıma gösterilen teveccüh ile İl Başkanlığı’na adayım. Verilen görevi layıkıyla yapmak için tüm gücümle hizmet edeceğim. Alperen Ocakları’nı, mahalle ve köy temsilciliklerini tekrar faaliyete geçireceğiz. Bu bir bayrak devir teslimidir. İsmail Gümüş başkanıma verdiği hizmetlerden dolayı müteşekkirim. Ben de devraldığım bayrağı en yüksek mertebeye taşıma gayreti içinde olacağım” diye konuştu.

Ziyaret için teşekkür eden OGC Başkanı İsrafil Avcı da kongrenin ve yeni il başkanlığı görevinin hayırlı olmasını temenni ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

 

Sosyal Medya'da Paylaş
Facebook Yorumları