Şu anda çalan:

Telefon 05445802610

Menu

Tıkla Dinle Canlı Yayına Mesaj

Canlı Yayına Mesaj Gönder

Ad Soyad

E-Posta

Mesaj




Darbe Yapmak, Maklube Yapmaya Benzemez"

-

Osmaniye İHH Derneği darbe girişiminin olduğu 15 Temmuz gecesinden buyana meydanları bırakmıyor.

Darbe Yapmak, Maklube Yapmaya Benzemez

Osmaniye İHH Derneği darbe girişiminin olduğu 15 Temmuz gecesinden buyana meydanları bırakmıyor. Toplumun her kesiminden tepki toplayan darbe girişimine Osmaniye'den de tepkiler hız kesmeden devam ediyor.

Osmaniye İHH Derneği Cumhuriyet Meydanında Demokrasi Nöbeti tutanlara kavurma ikramında bulundu. Dernek Başkanı Nadir Sarıcan, "Darbelere karşı millet tarafından verilmiş en güzel ders meydanlarda milletimizin varlığını hissettirmesidir." dedi.

Sarıcan, "15 Temmuz gecesinden itibaren devlet kurumlarının içerisine sızarak darbe girişimde bulunmaya çalışan zavallılara karşı demokrasi nöbetimiz devam ediyor. Meydanları boş bırakmayan yediden yetmişe genci, yaşlısı kısacası bu millet mesele vatan olunca neler yapabileceğini gösterdi. ve bir şey daha söylemeliyim ki darbe yapmak, maklube yapmaya benzemez. Buraya gelerek demokrasi nöbeti tutan hemşerilerimize dernek olarak ikramda bulunmak istedik ve bu akşam da meydanları dolduran kardeşlerimizin ikramını dernek olarak biz üstlendik." şeklinde konuştu.

Ak Parti Osmaniye Milletvekili Suat Önal da meydanda vatandaşlara kavurma dağıttı.

Sosyal Medya'da Paylaş
Facebook Yorumları