Şu anda çalan:

Telefon 05445802610

Menu

Tıkla Dinle Canlı Yayına Mesaj

Canlı Yayına Mesaj Gönder

Ad Soyad

E-Posta

Mesaj




Hasanbeyli Belediye Başkanı Koca, OGC’yi ziyaret etti

-

HASANBEYLİ Belediye Başkanı Alparslan Koca, Osmaniye Gazeteciler Cemiyeti’ni (OGC)

 Hasanbeyli Belediye Başkanı Koca, OGC’yi ziyaret etti

İbrahim EMÜL/OSMANİYE, (DHA)

HASANBEYLİ Belediye Başkanı Alparslan Koca, Osmaniye Gazeteciler Cemiyeti’ni (OGC) ziyaret etti. Ziyaretinin amacının OGC’nin yeni yönetimini tebrik etmek olduğunu belirten Belediye Başkanı Koca, "Yaptığınız genel kurul sonrası yeni başkan seçilen İsrafil Avcı başkanımı ve yeni yönetimini tebrik ediyorum. Sizler toplumun gözü, kulağı ve dilisiniz. Bu nedenle objektif gazetecilik, adaletli gazetecilik yapmak çok önem arz ediyor. Kamuoyunu bilgilendirmede önemli rol oynuyorsunuz. Ben de sizlerin çalışmalarınızda her zaman yanınızdayım. Bundan sonraki çalışmalarınızda da başarılar diliyorum" dedi.
Göreve geldiği günden itibaren Hasanbeyli ilçesine ve insanlarına hizmet etmeyi kendisine görev edindiğini belirten başkan Koca, “Ben iyi ki sokaktan geliyorum. İyi ki belediyeciliğin içinden geliyorum. Ben göreve gelmeden önce Hasanbeyli’ye bir söz verdim. Şimdi bu sözümü yerine getirmek için geve gündüz demeden, mesai mevhumu gözetmeden çalışıyorum. Bu konuda da kendime güveniyorum. Ben belediye başkanı olarak doğmadım. Makamlar gelip geçicidir. Önemli olan yaptığın hizmetlerle anılmaktır. Yarın sokakta başın dik, alnın açık gezebilmektir. Ben bu ilkelerle görev yapıyorum. Çok şükür bugüne kadar da iyi çalışmalarımız oldu” diye konuştu.
Ziyaret için teşekkür eden OGC Başkanı İsrafil Avcı, “Sayın başkanımız bugüne kadar hep basın ile iç içe oldu. Çeşitli dönemlerde belediyecilik işlerinde bulundu. Dolayısıyla tecrübesi ile kıt imkanlarla Hasanbeyli için çok güzel işler yapıyor. Bizler de bu güzel çalışmalarından dolayı kendisine teşekkür ediyor ve her zaman yanında olduğumuzu bilmesini istiyoruz” şeklinde konuştu.

Sosyal Medya'da Paylaş
Facebook Yorumları