Şu anda çalan:

Telefon 05445802610

Menu

Tıkla Dinle Canlı Yayına Mesaj

Canlı Yayına Mesaj Gönder

Ad Soyad

E-Posta

Mesaj




Osmaniye Tüysüz Spor Düzenlediği Yemekli İstişare Toplantısına Osmaniye Kulüp Yöneticileri Ve Basın Katıldı

Osmaniye, Futbol -

Osmaniye Tüysüz Spor Düzenlediği Yemekli İstişare Toplantısına Osmaniye Kulüp Yöneticileri Ve Basın Katıldı

Osmaniye Tüysüz Spor Yönetimi’nin düzenlediği yemekli istişare toplantısına Osmaniye Kulüp Yöneticileri, antranörler  ve Osmaniye basını katıldı. Osmaniye’yi önümüzdeki sezon B.A.L Liginde temsil edecek olan Osmaniye Tüysüz Spor hakkında projeler anlatılarak bu sene Osmaniye Tüysüz Spor’un başarılı bir ivme kazanacağı aktarıldı. Katılımcılar arasında bulunan Osmaniye İl Meclis Konseyi Başkanı Enver Bozdoğan  açıklamalarda bulunarak Osmaniye Tüysüz Spor’a desteklerini duyurdu. Osmaniye Tüysüz Spor 2. Başkanı Muhammed Kırlar’ın açılış konuşmasının ardından Başkan Enver Bozdoğan sonrasında Osmaniye Tüysüz Spor Teknik Direktörü Adem Hurma söz alarak açıklamalarda bulundu.

‘’Biz bu göreve Osmaniye çocuklarına sahip çıkmak için geldik.’’

Osmaniye Tüysüz Spor 2. Başkanı Muhammed Kırlar toplantının açılış konuşmasını yaptı ve şunları iletti;

‘’Osmaniyeli 1. ve 2. Ligde mücadele eden kulüp yöneticilerimiz , değerli hocalarımızla beraber bugün sizlerle bir araya gelmeyi arzu ettik. Katkılarınızdan dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ederiz. Bu memlekette memleket çocuklarına sahip çıkılmıyor diyorlar, ben bu algıyı çürütmek için bu göreve talip oldum. Biz bu göreve memleket çocuklarına sahip çıkmak için geldik. Profesyonel bir ekip oluşturuyoruz. Arkamızda tek başına dağ gibi, maddi manevi katkısı olan fakat çok fazla imkanları olmayan Tüysüz Belediye Başkanımız Veli Fidan var. Biz istiyoruz ki bu sezon bir üst lige çıkmamız için herkesin desteği yanımızda olsun. Nedense Osmaniye Futbolda çok fazla yol kat etmiyor, bugün bunun örneğini burada görmekteyiz. Biz Osmaniye’de bu işe gönül veren tüm kulüp yöneticilerimizden tutun da antrenörlerimize kadar herkesi nezaket gereği aradık bu toplantıya katılmalarını rica ettik. Gördüğüm üzere çok fazla yöneticimiz yok aramızda gelenden de gelmeyenden de Allah razı olsun diyorum. ‘’ dedi.

‘’Basın mensuplarımız bu işi ne kadar sahiplenirse memleket çocukları da o kadar ciddiye alacaktır.’’

Osmaniye Tüysüz Spor 2. Başkanı Muhammed Kırlar’ın açılış konuşmasının ardından Osmaniye İl Meclis  Başkanı Enver Bozdoğan yeni oluşumla ilgili düşüncelerini dile getirdi;

‘’Bu şehirde doğduk bu şehirde büyüdük bu şehre hizmet etmeye devam edeceğiz. 39 yaşındayım 30 yıldır futbolun içindeyim ve bu işin akademik eğitimini aldım. Her zaman dile getirdiğim gibi bu memleket bir hazine gerek siyasi gerek spor anlamında ama biz bir türlü bu hazineyi ortaya çıkaramadık. Fırsatları elimizin tersiyle ittik. Ama artık bunun bir yerde kırılacağını ümit ediyorum. Bu oluşumu ilk kurduklarında yönetimimize sordum hedefiniz nedir diye. Bana ilk dedikleri şey memleket çocuklarıyla yol kat etmek istiyoruz bende onlara şunun sözünü verdim elimden gelen ne varsa sizin yanınızdayım. Bunun için İl Genel Meclisimizde Kamuoyu oluşturmaya çalışacağız. Basın mensuplarımız bu işi ne kadar sahiplenirse memleket çocukları o kadar ciddiye alacaktır.’’ dedi.

‘’Memleket çocuklarına sahip çıkılmadığını söyleyenlere seslenmek istiyorum; işte biz kulüp olarak memleket olarak kendi çocuklarımıza sahip çıkmak istiyoruz ve buradayız, desteklerinizi bekliyoruz!’’

Osmaniye İl Meclis  Başkanı Enver Bozdoğan yeni oluşumla ilgili düşüncelerini dile getirmesinden sonra Osmaniye Tüysüz Spor Teknik Direktörü Adem Hurma söz alarak açıklamalarda bulundu.

‘’Osmaniye Tüysüz Spor’un birinci hedefi Osmaniye çocuklarından bir kadro oluşturup Osmaniye çocuklarıyla beraber yol almaktır. Bizde memleket çocukları olarak elimizi taşın altına koyarak buraya hizmet etmeye geldik. Memleket çocuklarına sahip çıkılmadığını söyleyenlere seslenmek istiyorum; işte biz kulüp olarak memleket olarak kendi çocuklarımıza sahip çıkmak istiyoruz ve buradayız, desteklerinizi bekliyoruz. Bundan sonraki süreçte kulüp olarak iç ve dış transferler yaparak yönetici ve hocalarından da izin alarak görüşmeye davet edeceğiz.’’ dedikten sonra sırayla basın ve diğer yöneticilerin fikirleri alınarak ‘’birlik ve beraberlik’’ vurgusu ile toplantı sona erdi.

Sosyal Medya'da Paylaş
Facebook Yorumları