Şu anda çalan:

Telefon 05445802610

Menu

Tıkla Dinle Canlı Yayına Mesaj

Canlı Yayına Mesaj Gönder

Ad Soyad

E-Posta

Mesaj




İlk maçında farklı galibiyet

-

Türkiye Bedensel Engelliler spor federasyonu garanti tekerlekli sandalye 2. D grubunda mücadele eden 7 Ocak Engelliler basketbol

 İlk maçında farklı galibiyet

Türkiye Bedensel Engelliler spor federasyonu garanti tekerlekli sandalye 2. D grubunda mücadele eden 7 Ocak Engelliler basketbol takımı ilk maçında deplasmandan 39-74 galip döndü.
2015-2016 sezonunun ilk maçını Hatay Büyük şehir Belediye Engelliler basketbol takımı ile Hatay kapalı spor salonunda oynayan 7 Ocak Engelliler ekibi maça hızlı başladı ve ilk periyodu 6-20 önde tamamladı. ikinci periyodta üstünlüğünü koruyan 7 Ocak ilk yarı sonucunu 16-41 olarak belirledi. üçüncü periyodu 21-55 önde kapatan 7 ocak takımı  dördüncü ve son periyodu 39-74 kazanarak maçın skorunu ilan etti.
Karşılaşmayla ilgili açıklama yapan takım koçu Emek GÖK: "iyi bir hazırlık dönemi yaptık takım olarak iddialıyız şampiyonluk için yola çıktık ilk maç olduğu için oyuna biraz tedirgin başladık ama bundan sonraki maçlarda daha iyi olacağız dedi". Gök "aynı zamanda kulübümüze idman için saha ve oyuncuların ulaşımı için araç sağlayan gençlik hizmetleri ve spor il müdürümüz sayın Ökkeş DEMİR'E engelli sporcularım adına çok teşekkür ediyorum dedi.

Sosyal Medya'da Paylaş
Facebook Yorumları