Şu anda çalan:

Telefon 05445802610

Menu

Tıkla Dinle Canlı Yayına Mesaj

Canlı Yayına Mesaj Gönder

Ad Soyad

E-Posta

Mesaj




Kalkınma Derneği, öğrencilerin yüzünü güldürdü

-

OSMANİYE Kalkınma Derneği (OKAD) Sosyal sorumluluk projeleri kapsamında öğrencilerin yüzünü güldürmeye devam ediyor. Da

 Kalkınma Derneği, öğrencilerin yüzünü güldürdü

OSMANİYE Kalkınma Derneği (OKAD) Sosyal sorumluluk projeleri kapsamında öğrencilerin yüzünü güldürmeye devam ediyor. Daha önce Sakarcalı ve Sakızgediği köylerinde yer alan ilköğretim düzeyindeki öğrencilere kitap dağıtarak okuma alışkanlıklarının gelişmesine yönelik çalışmalar yapan Osmaniye Kalkınma Derneği okulların tatile girmesine yakın bir dönemde Sakarcalı Köyü İlköğretim Okulunda eğitim gören öğrencilere ayakkabı, eldiven, kaşkol ve benzeri giyim kıyafetlerinin yer aldığı bir yardım paketi hediye ederek öğrencilerin yüzünü güldürdü.
Dernek Başkanı Çiğdem Özdemirler, yürüttükleri faaliyetlerinin sadece üyelere yönelik çalışmalar olmadığını belirterek sosyal anlamda da dernek olarak çalışma planladıklarını söyledi. Özdemirler, "2016 yılı içerisinde yapacağımız faaliyetleri belirleyerek öncelikle öğrencilere yönelik çalışmalarımız var. Dernek üyelerimiz var gücü ile çalışıyorlar. Katkı sağlayan herkese teşekkür ediyorum" Dedi.
Özdemirler; "Sakarcalı Köyü İlköğretim Okulu ve bu okulda eğitim almaya çalışan öğrenciler bizim bir parçamız oldular. Dernek üyelerimizle yaptığımız ilk ziyarette okulun ve öğrencilerin eksikliklerini tespit ederek çalışmalara başladık. Daha önce öğrencilerin okuma alışkanlıklarını arttırmaya yönelik kitap yardımımız oldu. Çocukların ihtiyaçları doğrultusunda kırtasiye, okulun ihtiyaçları doğrultusunda da kitaplık, perde gibi ihtiyaçlarını giderdik. Hedefimiz ulaşabildiğimiz kadar ihtiyaç sahibi öğrenciye ulaşmaktır" İfadelerini kullandı. Mahir Cantorun

Sosyal Medya'da Paylaş
Facebook Yorumları