Şu anda çalan:

Telefon 05445802610

Menu

Tıkla Dinle Canlı Yayına Mesaj

Canlı Yayına Mesaj Gönder

Ad Soyad

E-Posta

Mesaj




Kurumsal İletişim ve Markalaşma semineri

-

DOĞU Akdeniz Kalkınma Ajansı tarafından "Kurumsal İletişim ve Markalaşma" Seminer

 Kurumsal İletişim ve Markalaşma semineri

İbrahim EMÜL/OSMANİYE, (DHA)

DOĞU Akdeniz Kalkınma Ajansı tarafından "Kurumsal İletişim ve Markalaşma" Semineri düzenlendi. Osmaniye Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonunda düzenlenen semineri Vali Kerem Al, Garnizon Komutanı Tankçı Kurmay Albay Şefik Atak, Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Orhan Büyükalaca, Baro Başkanı Dilem Aksoy, Belediye Başkan Vekili Sehavet Arslankurt, İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman, İl Genel Meclisi Başkanı Nuh Kara, Osmaniye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Murat Teke, Kamu Kurum ve Kuruluşları İl Müdürleri, Sivil Toplum Kuruluşları Temsilcileri ve vatandaşlar dinledi.
Seminer öncesinde konuşan DOĞAKA Genel Sekreteri Onur Yıldız, en son verilere göre ülkemizde 64 Bin 443 marka tescil belgesi bulunduğunu kaydederek, “Bölgemizde ise Hatay ilimiz 566 marka tescili ile ülke genelinde 16. sırada, Kahramanmaraş ilimiz 333 marka tescili ile 22'nci  sırada ve Osmaniye ilimiz ise 68 marka tescili ile 56. sırada yer almaktadır” dedi.
Seminerin devamında Bilkent Üniversitesi Öğretim Görevlisi Dr. Sibel Elif Özdilek kurumsal iletişim ve markalaşmanın önemini anlattı. Sunumun ardından Dr. Sibel Elif Özdilek’e Vali Kerem Al tarafından plaket verildi.  Seminerin son bölümünde ise Tosyalı Holding İcra Kurulu Üyesi Şerif Tosyalı ise başarı hikâyesini dinleyicilerle paylaştı.  Soru cevap bölümü ile devam eden seminerin sonunda katılımcılara sertifikaları verildi.

Sosyal Medya'da Paylaş
Facebook Yorumları