Şu anda çalan:

Telefon 05445802610

Menu

Tıkla Dinle Canlı Yayına Mesaj

Canlı Yayına Mesaj Gönder

Ad Soyad

E-Posta

Mesaj




"Madde bağımlılığı eğitici eğitimi" Programı yapıldı

-

OSMANİYE Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından yürütülen "




İbrahim EMÜL/OSMANİYE, (DHA)

OSMANİYE Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından yürütülen "Kurtulmak Mümkündür" adlı Sosyal Destek Programı (SODES) projesi kapsamında  ''Madde Bağımlılığı Eğitici Eğitimi'' programı Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Abdullah Neşeli başkanlığında yapıldı. Türkiye Yeşilay Cemiyeti Osmaniye Koordinatörü tarafından, İl Müdürlüğü toplantı salonunda, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü, İl Emniyet Müdürlüğü, İl Millî Eğitim Müdürlüğü ve Halk Sağlığı Müdürlüğünden oluşan 8 asıl ve 4 yedek olmak üzere 12 proje personeline 2 gün süreyle eğitim verildi.
Eğitimin tamamlanması ile projenin uygulama aşamasında Madde Bağımlılığı Eğitici Eğitimine katılan personel ile İl genelindeki ortaöğretime devam eden öğrencilere, resmi ve özel liseler de dahil madde bağımlılığı ile mücadele konusunda eğitimlerin yanı sıra bilgilendirme ve bilinçlendirme faaliyetleri gerçekleştirileceği kaydedildi.
Proje ile Alkol ve madde kullanımının engellenmesi, madde bağımlısı gençler ile maddeye eğilimli genç bireylerin zararlı maddeler konusunda bilgilendirilmesi ve kendilerine uzman desteği sağlanması hedeflenmekte olduğu belirtildi.

Sosyal Medya'da Paylaş
Facebook Yorumları