Şu anda çalan:

Telefon 05445802610

Menu

Tıkla Dinle Canlı Yayına Mesaj

Canlı Yayına Mesaj Gönder

Ad Soyad

E-Posta

Mesaj




OKÜ Rektörü Türk, Radyomuz Konuğu Oldu

OKÜ, MURAT TÜRK -

OKÜ Rektörü Prof. Dr. Murat Türk, radyomuz canlı yayınına katılarak, Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi hakkında bilgi verdi ayrıca Üniversitemiz hakkında gelen soruları cevaplandırdı.

OKÜ Rektörü Türk, Radyomuz Konuğu Oldu

Osmaniye Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Osman Turunç’un sunduğu Bugün Kiminleyiz isimli programa katılan OKÜ Rektörü Prof. Dr. Murat Türk, “OKÜ, ‘Ne Yaparsan Yap, En Güzelini Yap’ felsefesi ile teknolojik altyapısı, mimarisi, müştemilatı, yeşilin onlarca tonunun yer aldığı Karacaoğlan Yerleşkesi, konumu, imkânları ve diğer özellikleriyle Kadim Şehir Osmaniye’nin gururu, 2020 Engelsiz Üniversite 1.lik ödüllü ve 2019 yılından itibaren dijital Üniversitedir.” dedi.

OKÜ Rektörü Prof. Dr. Murat Türk, “2017 yılında Rektör olarak atanmamdan buyana 50’ye yakın bölüm, program ve anabilim dalı açmış durumdayız. Bu bizim için çok önemli ama biz bu işe 4 yıl çalışacağız diye bakmadık. Biz buna Osmaniye’nin, Türkiye’nin geleceği diye bakıyoruz hatta insanlığa nasıl hizmet edebiliriz diye bakıyoruz. Şuanda OKÜ, başka Üniversitelere akademisyen gönderir durumda. 20’nin üzerinde ülke ile de anlaşmalarımız var” diye konuştu.

Uzaktan Eğitimle ilgili bilgilerde veren OKÜ Prof. Dr. Murat Türk, “YÖK ve İl Pandemi Kurulunun kararları ve önerileri ile öğrencilerimizin, personelimizin ve toplumun sağlığını düşünerek Üniversitemiz Senatosu olarak eğitimin uzaktan eğitim yöntemiyle yapılması kararı aldık. Bu kararı da Devletimizin bize sunduğu tüm imkânları en etkili ve verimli bir şekilde kullanarak uygulamaya devam ediyoruz. Uzaktan eğitimde öğrenci arkadaşlarımız gönülden öğrenmek istiyorlarsa bizim OKÜ olarak her zaman hazır olduğumuzu bilmelerini istiyorum.” dedi.

Canlı yayının sonunda OKÜ Rektörü Prof. Dr. Murat Türk, Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi’ni anlatma fırsatı veren Radyo Gönül ailesine teşekkür etti.

 

Sosyal Medya'da Paylaş
Facebook Yorumları