Şu anda çalan:

Telefon 05445802610

Menu

Tıkla Dinle Canlı Yayına Mesaj

Canlı Yayına Mesaj Gönder

Ad Soyad

E-Posta

Mesaj




Önder Doğu Akdeniz Bölge Toplantısı Kadirli'de yapıldı

-

 ÖNDER DOĞU AKDENİZ BÖLGE TOPLANTISI KADİRLİ’DE YAPILDI Önder Doğu Akdeniz bölge toplantısı, Kadirli İmam hatip O

Önder Doğu Akdeniz Bölge Toplantısı Kadirli'de yapıldı

 ÖNDER DOĞU AKDENİZ BÖLGE TOPLANTISI KADİRLİ’DE YAPILDI

Önder Doğu Akdeniz bölge toplantısı, Kadirli İmam hatip Okulları Mezun ve Mensupları Derneğinin (KADİMDER) ev sahipliğinde Kadirli İmam Hatip Ortaokulunda gerçekleştirildi. Toplantıya Hatay, Mersin, Osmaniye, Kahramanmaraş, Adana ilinden sorumlu dernek yöneticileri iştirak etti. İllerde bulunan imam-hatip okulları ve derneklerin çalışmaları hakkında bilgilendirmelerin yapıldığı toplantıda, okul ve derneklerin ihtiyaçları ve yapılması gereken projeler ele alındı. Toplantı hakkında bilgi veren HATİMDER dernek başkanı Mehmet Yolcu; Toplantıdaki amaç imam hatip okullarının, öğrenci ve mezunlarının sorunlarının paylaşılması, bu sorunlarla ilgili çözüm önerileri sunulması olarak değerlendirilebilir dedi.

İmam Hatip okullarında başarının yükseltilmesi adına yapılan istişare toplantısında Son dönemde ülke genelinde imam hatip mezunlarının başarı seviyesi ve önceki yıllara göre alınan yol bu başarıyı daha yüksek seviyelere çıkarmak için yapılan çalışmalarla ilgili noktalar paylaşıldı. Bu tür toplantılarının amacının alınan kararların ve karşılıklı fikir alışverişinde bulunularak yapılan projelerin farklı illerde de uygulanmaya başlanması noktasında tecrübelerin paylaşılarak Amaçlarının gençliğe sahip çıkmak olduğunun altı çizilerek, “Gençlerimizi sağlıklı birer birey olarak yetiştirmek istiyoruz. Biliyoruz ki Türkiye’nin geleceği imam hatip mezunu bilgili, kendini ve dinini bilen ahlaklı gençlerin elinde” ifadelerini kullandı.

Önder Doğu Akdeniz Bölge toplantısına ev sahipliği yapan KADİMDER başkanı Halil İbrahim Tamer; bölgemizde görev yapan İmam Hatip Mezunları Dernek yöneticilerin ilçemizde bulunmalarından dolayı büyük memnuniyet duyduğunu, toplantı yerinin ilçemiz olarak tespit edilip burada yapılması bizi onurlandırmıştır. Toplantımızda yapmış olduğumuz istişarelerimizi hayata geçirmek için çaba göstereceğiz. Bu toplantının hayırlara vesile olmasını diliyorum dedi. Toplantı daha sonra Toplu olarak çekilen hatıra fotoğrafıyla sona erdi.

Sosyal Medya'da Paylaş
Facebook Yorumları