Şu anda çalan:

Telefon 05445802610

Menu

Tıkla Dinle Canlı Yayına Mesaj

Canlı Yayına Mesaj Gönder

Ad Soyad

E-Posta

Mesaj




Osmaniye İletişimciler Derneği ile DOĞAKA protokol imzaladı

-

OSMANİYE İletişimciler Derneği tarafından Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı'na (DOĞA

Osmaniye İletişimciler Derneği ile DOĞAKA protokol imzaladı

İbrahim EMÜL/OSMANİYE, (DHA)

OSMANİYE İletişimciler Derneği tarafından Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı'na (DOĞAKA) sunulan "Osmaniye İletişimciler Derneği Üyesi TV ve Radyo Çalışanlarının Mesleki Eğitimlerinin Sağlanması" projesi kabul edildi. DOĞAKA ile Osmaniye İletişimciler Derneği tarafından protokol imzalandı.
Osmaniye Gazeteciler Cemiyeti'nde (OGC) düzenlenen toplantıda DOĞAKA’nın çalışmaları ile ilgili bilgi veren DOĞAKA Genel Sekreteri Onur Yıldız, "Ajansımız tarafından yürütülen 2015 yılı Teknik Destek Kasım-Aralık Dönemi kapsamında kabul edilen başvuruların değerlendirme süreci tamamlanmıştır. Program kapsamında Ajansımıza Hatay ilinden 11, Kahramanmaraş ilinden 6 ve Osmaniye ilinde 3 olmak üzere toplam 20 proje başvurusu yapılmıştır. Yapılan değerlendirme sonrasında Hatay ilinden 6, Kahramanmaraş ilinden 2 ve Osmaniye ilinden 2 proje olmak üzere Bölgemizden toplam 10 proje destek almaya hak kazanmıştır. Destek almaya hak kazanan Başvuru Sahiplerinin sözleşme imzalama ve uygulama sürecine ilişkin gerekli bildirimler, Ajansımız İzleme ve Değerlendirme Birimi tarafından ajans internet sayfasından yapılmaktadır. Osmaniye ilinden kabul edilen başvuruların biri de Osmaniye İletişimciler Derneği tarafından DOĞAKA’ya sunulan Osmaniye İletişimciler Derneği Üyesi TV ve Radyo Çalışanlarının Mesleki Eğitimlerinin Sağlanması projesidir. Bugün de burada dernek başkanı Menderes Demir ile protokol imzalayacağız” dedi.
Osmaniye İletişimciler Derneği Başkanı Menderes Demir de proje ile ilgili açıklamasında “Derneğimiz tarafından eğitim projesi olarak DOĞAKA’ya sunduğumuz proje kapsamında üyelerimize Spikerlik, TV Programı Yapımcılığı ve Belgesel Yapımcılığı konularında eğitim verilecek. 4 gün sürecek eğitimlerde konunun uzmanları eğitimci olarak katılacak. Proje kapsamında 30 Televizyon ve Radyo program yapımcısı ve sunucusuna eğitim verilecek. Ayrıca bu projeyi Türkiye Gazeteciler Federasyonu desteği ile Türkiye geneline yaymak istiyoruz” diye konuştu. İmza törenine DOĞAKA Osmaniye Koordinatörü Erdniç Kadıoğlu da katıldı.

Sosyal Medya'da Paylaş
Facebook Yorumları