Şu anda çalan:

Telefon 05445802610

Menu

Tıkla Dinle Canlı Yayına Mesaj

Canlı Yayına Mesaj Gönder

Ad Soyad

E-Posta

Mesaj




Osmaniye ve Bahçe'de iki ayrı kaza: 1'i ağır 5 yaralı

-

Otomobil demir bariyerlere çarptı: 2 yaralı O

Osmaniye ve Bahçe'de iki ayrı kaza: 1'i ağır 5 yaralı

Otomobil demir bariyerlere çarptı: 2 yaralı

İbrahim EMÜL/OSMANİYE, (DHA)

OSMANİYE merkez ve Bahçe ilçesinde meydana gelen iki ayrı trafik kazasında, 1'i ağır 5 kişi yaralandı. Bahçe İlçesinde, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkan otomobil yolun sağındaki demir bariyerlere çarptı, kazada Suriye uyruklu iki kişi yaralandı.

Kaza 20 ocak günü saat 18.40 sıralarında ilçeye bağlı Burgaçlı köyü mülki sınırları içerisinde ki E-90 otoyolu Burgaçlı Viyadükünde meydana geldi. Suriye uyruklu H. Ş. idaresindeki Suriye plakalı otomobili ile Gaziantep ilinden Osmaniye yönüne seyir halinde bulunduğu esnada dikkatsizlik ve tedbirsizlik sonucu direksiyon hakimiyetini kaybederek yolun sağındaki bariyerlere çarptı. Meydana gelen kazada sürücü H. Ş. ve araçta yolcu olarak bulunan babası M. Ş., yaralandı. Ambulansla Bahçe Devlet Hastanesine kaldırılan yaralıların tedavilerine müteakip taburcu oldukları öğrenildi.

MOTOSİKLET YAYAYA ÇARPTI: 3 YARALI

Aynı gün aynı saatte Merkez ilçe Dereli köyü içerisinde köy yolunda meydana gelen motosiklet kazasında ise 1'i ağır 3 kişi yaralandı. İddiaya göre M. C. idaresindeki plakası belirtilmeyen motosiklet, seyir halinde iken dikkatsizlik ve tedbirsizlik sonucu yol kenarında bulunan 14 yaşındaki M. D.isimli çocuğa çarparak devrildi. Meydana gelen kazada sürücü M. C., ile birlikte yolda yaya olarak bulunan M. D. ve motosiklette yolcu olarak bulunan S. C. yaralandı. Osmaniye Devlet Hastanesine kaldırılan yaralılardan sürücü M.C.'nin  hayati tehlikesinin mevcut olduğu ve  yoğun bakım servisinde tedavisinin sürdüğü diğer yaralıların ise sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Jandarma ekipler, her iki kazayla ilgili olarak Cumhuriyet Savcısının talimatı doğrultusunda soruşturma başlattı.

Sosyal Medya'da Paylaş
Facebook Yorumları