Şu anda çalan:

Telefon 05445802610

Menu

Tıkla Dinle Canlı Yayına Mesaj

Canlı Yayına Mesaj Gönder

Ad Soyad

E-Posta

Mesaj




Rahime Hatun Mahallesi'nde tüm yollar yapılıyor

-

OSMANİYE'nin Rahime Hatun Mahallesi'nde yol yapım ve onarım çalışmaları hızla de

 Rahime Hatun Mahallesi'nde tüm yollar yapılıyor

İbrahim EMÜL/OSMANİYE, (DHA)

OSMANİYE'nin Rahime Hatun Mahallesi'nde yol yapım ve onarım çalışmaları hızla devam ediyor. Mahallede 10 adet sokak tamamen asfaltlanırken, mahalle içerisindeki tüm yollarda bakım ve onarım çalışması yapıldı. Çalışmaları yerinde takip eden Belediye Başkanı Kadir Kara, Osmaniye'nin genelinde yapılan altyapı çalışmalarından dolayı bozulan yolların asfalt ve parke ile kaplandığını söyledi. Rahime Hatun Mahalle Muhtarı İsa Kama ve mahalle sakinleri ile çalışma alanın bir araya gelen Başkan Kara, mahalle içerisinde yol noktasındaki tüm sorunların tamamlanmak üzere olduğunu ifade etti.
Başkan Kadir Kara, "Bizim amacımız, hedefimiz ve görevimiz odur ki muhterem Osmaniyeli hemşerilerimizin en iyi şartta yaşayabilmelerini sağlamak amaçlı olarak eksiksiz bir şekilde 24 saat esasına dayalı olarak Osmaniyeli hemşerilerimize hizmet vermektir. Bazı konularda eksik kaldığımızı kabul ediyorum biliyorum ama bu eksikliğimizin nedeni ise Osmaniye’de çok hızlı bir şekilde devam eden altyapı çalışmalarıdır. Doğalgaz, enerji nakil hatları, internet ağı gibi altyapı çalışmalarını engellememek, Osmaniye’ye gelecek olan yatırımı durdurmamak, bu yatırımdan Osmaniyeli hemşerilerimizin en üst seviyede yararlanmasını sağlamak adına biz kendimizden belediye olarak fedakârlıkta bulunduk. Vatandaşlarımızın bu konuda sıkıntı çekmesini göz önüne alarak bu asfalt çalışmalarımızı yol çalışmalarımızı bugüne kadar kısmen de olsa beklettik. İnşallah bundan sonra Allah’ın izni ve inayetiyle bütün sokaklarımızda bütün mahallelerimizde bütün caddelerimizde eş zamanlı olarak yoğun bir şekilde 24 saat esasına dayalı olarak gece gündüz demeden, hafta sonu demeden çalışmalarımıza devam edeceğimizi ifade ediyor bütün Osmaniyeli hemşerilerimize saygı ve muhabbetlerimi arz ediyorum." dedi.
MAHALLELİDEN TEŞEKKÜR
Rahime Hatun Mahalle Muhtarı İsa Kama ise Başkan Kadir Kara’ya ve ekibine çalışmalarından dolayı teşekkür etti. Muhtar Kama, “Başkanımızın da ifade ettiği gibi çalışmalar aralıksız devam ediyor. Mesela dün akşam benim eve gittiğimde dokuz buçuktu. Başkanımız sağ olsun gece dahi asfalt ekibini çalıştırıyor. Önümüz kış olduğundan dolayı vatandaşlar mağdur olmasın diye sayın başkanımızın talimatı üzerine asfalt ve parke ekipleri gece dahi çalıştırıyor. Başkanıma bu konudan dolayı mahallem adına ve yönetimim adına kendisine çok teşekkür ediyorum.” dedi. Mahalle sakinleri de Başkan Kadir Kara’ya çalışmalardan dolayı duydukları memnuniyeti dile getirerek teşekkür ettiler.

Sosyal Medya'da Paylaş
Facebook Yorumları