Şu anda çalan:

Telefon 05445802610

Menu

Tıkla Dinle Canlı Yayına Mesaj

Canlı Yayına Mesaj Gönder

Ad Soyad

E-Posta

Mesaj




Romanyalı Eğitimciler Osmaniye'de

-

OSMANİYE İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Romanya Eğitim ve T

Romanyalı Eğitimciler Osmaniye'de

İbrahim EMÜL/OSMANİYE, (DHA)


OSMANİYE İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Romanya Eğitim ve Teftiş Kurumu ile ortaklaşa yürütülen Stratejik Okul Ortaklığı projesi kapsamında Romanyalı eğitimciler Osmaniye'ye geldi. Proje kapsamında eğitim müfettişleri ve öğretmenlerden oluşan 12 kişilik heyet, İlkokul, Ortaokul  ve Lise düzeyindeki öğrencilerle proje dahilinde yapılan faaliyetlere katılarak gözlem yaptılar.
Bu kapsamda il Milli Eğitim Müdürü Ramazan Çelik'i ziyaret eden heyete, Osmaniye'deki eğitim öğretim durumu ve eğitim yatırımları hakkında bilgiler verildi. Müdür Çelik, Uluslararası projelerin öğrencilerde yabancı dil öğrenme farkındalığı yarattığını ve farklı kültürlere karşı hoşgörü geliştirdiğini belirtti. Toplantıda Maarif Müfettişleri Başkanı Ramazan Ayanoğlu, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları Mılla Katık, Basri Doğan, Maarif Müfettişleri Başkan Yardımcısı Cengiz İbicioğlu ve Şube Müdürü Hayrettin Tekdöş'de hazır bulundu.
Proje kapsamında Romanyalı heyet  80. Yıl Cumhuriyet Anadolu Lisesi, Mithatpaşa İlkokulu,Mahmut Ali Kirmit Ortaokulunda  Çapraz Müfredat  Eğitimi ve Çoklu Zeka Kuramına uygun olarak hazırlanmış örnek dersleri incelediler,Zübeyde Hanım Anaokulu ve Abdurrahman Keskiner Güzel Sanatlar lisesinde öğrencilerin çalışmalarını izlediler.

Sosyal Medya'da Paylaş
Facebook Yorumları