Şu anda çalan:

Telefon 05445802610

Menu

Tıkla Dinle Canlı Yayına Mesaj

Canlı Yayına Mesaj Gönder

Ad Soyad

E-Posta

Mesaj




Son dakika haberleri: Şehit ateşi o illere düştü...

Şırnak -

Dün akşam Şırnak'tan çok üzücü bir son dakika haberi geldi. Devam eden operasyonlarda eve yerleştirilen el yapımı patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu 6 güvenlik görevlisi yaralandı. Ağır yaralanan bir astsubay ile bir uzman çavuş müdahaleye rağmen şehit düştü. Bölgeden gelen son dakika haberlerini aktaracağız.

Son dakika haberleri: Şehit ateşi o illere düştü...

Şırnak'ta devam eden operasyonlardan acı bir haber geldi. Bahçelievler Mahallesi'nde teröristler tarafından bir eve yerleştirilen el yapımı patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu 6 güvenlik görevlisi yaralandı. Yaralılar, zırhlı ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Ağır yaralanan bir astsubay ile bir uzman çavuş müdahaleye rağmen şehit düştü. 4 güvenlik görevlisinin tedavisi sürüyor.

Şırnak’taki şehit ateşi Mersin’e düştü

ŞIRNAK’ta operasyonlar sırasında teröristlerce tuzaklanan el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit olan Jandarma Sağlık Astsubay Kıdemli Çavuş Murat Erdi Eker’in Mersin’deki baba ocağına acı haber ulaştı.

Merkez Toroslar ilçesi Tozkoparan Mahallesi 87109 Sokak’ta oturan babası Hasan Eker ve annesi Aynur Eker’e, çocukları Jandarma Sağlık Astsubay Kıdemli Çavuş Murat Erdi Eker’in şehadet haberi, Merkez Komutanı Albay Ekrem Özer ve askeri yetkililer tarafından verildi. Aynı anda şehit astsubayın yaklaşık 1.5 yıl önce evlendiği Ankara’da yaşayan eşi Seçil Eker’e de yine askeri yetkililer tarafından acı haber ulaştırıldı.

Çocukları Murat Erdi Eker’in şehadet haberi ile gözyaşlarına boğulan acılı aileyi, yakınları teselli etmeye çalıştı. Fenalık geçiren şehidin ablası Ayşe Eker’e ise sağlık görevlileri müdahale etti. Şehidin baba ocağına Türk Bayrağı asılırken, haberi alan komşuları da eve akın etti. Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna’da şehidin evine gelerek aileye baş sağlığı dileklerinde bulundu.

Bu arada şehit astsubayın sosyal medya hesabındaki profilinde, "De ki; Ey kafirler, yenileceksiniz ve toplanıp ceheneme sürüleceksiniz" yazdığı görüldü. Şehidin cenazesinin nerede defnedileceği yönünde henüz ailenin bir karar vermediği öğrenildi.

ACI HABER ÖNCE EŞİNE SONRA AİLESİNE VERİLDİ!

Şırnak’ta devam eden operasyonlar sırasında bölücü terör örgütü üyelerince tuzaklanan el yapımı patlayıcıların patlatılması sonucu şehit olan J. Uzm. Çvş. Habib Gökçe’nin (29) Çorum’daki baba ocağına ateş düştü.

İl Jandarma Alay Komutanlığı ekipleri acı haberi vermek üzere şehit Gökçe’nin Akkent mahallesi TOKİ konutlarındaki evine gitti. Şehit uzman çavuşun ailesinin evinde olmadığı ve il dışında olduklarının öğrenilmesi üzerine jandarma ekipleri, polis ve sağlık görevlileri ile birlikte şehidin eşi Kübra Gökçe’nin Buharaevler Mahallesi’ndeki evine gitti. Acı haber üzerine evden ağıtlar yükseldi.
Bir süre sonra İskilip’te oldukları öğrenilen baba Mehmet ve anne Hatun Gökçe’de gelinlerinin olduğu eve geldi. Bir süre burada bekletilen aile daha sonra polis ve jandarma ekipleri eşliğinde Akkent mahallesinde bulunan evlerine geçti.
Şırnak Çakırsögüt 1, Jandarma Komando Tabur Komutanlığı’nda görev yapan şehit Uzman Çavuş’un 2 yaşında bir kızı olduğu, kardeşlerinden Harun Gökçe’nin de kendisi gibi Uzman Çavuş, diğer kardeşi Hakan Gökçe’nin de öğretmen olduğu öğrenildi.
Şehit uzman çavuşun yarın toprağa verileceği öğrenildi.

 

Sosyal Medya'da Paylaş
Facebook Yorumları