Şu anda çalan:

Telefon 05445802610

Menu

Tıkla Dinle Canlı Yayına Mesaj

Canlı Yayına Mesaj Gönder

Ad Soyad

E-Posta

Mesaj




Türk Ocakları’ndan OGC’ye ziyaret

-

TÜRK Ocakları Osmaniye Şubesi Başkanı Mehmet Çetinkaya ve yönetim kurulu üyeleri

Türk Ocakları’ndan OGC’ye ziyaret

İbrahim EMÜL/OSMANİYE, (DHA)

TÜRK Ocakları Osmaniye Şubesi Başkanı Mehmet Çetinkaya ve yönetim kurulu üyeleri, Osmaniye Gazeteciler Cemiyeti’ni (OGC) ziyaret etti. OGC'nin yeni yönetimini tebrik etmek ve ‘Hayırlı olsun’ demek için ziyareti gerçekleştirdiklerini belirten Başkan Çetinkaya, “Biz de genel kurulumuzu yaptık ve sağolsun üyelerimiz yönetimin devam etmesi kararını verdi. Siz de genel kurulunuzu yaptınız ve yeni başkan ile yönetimi oluşturdunuz. Başkanımız İsrafil Avcı bey ve yönetimini tebrik ediyor, çalışmalarınızda başarılar diliyoruz” dedi.
Ziyaretinde Türk Ocakları’nın yayını olan Türk Yurdu Dergisi’nden de hediye eden Başkan Mehmet Çetinkaya, “Türkiye’nin asırlık bir sivil toplum kuruluşunun Osmaniye şubesiyiz. Temel amacımız; yerelde Osmaniye ve milli kültür, genelde de ülke gündemi ile alakalı milli duyarlılık içerisinde, Türklük bilinci ile hareket ederek kültürel anlamda, akademik düzeyde çalışmalar yapmaya çalışmaktır. Cemiyetiniz de Osmaniye’de güzel işler yapıyor. Basın çalışmalarınız da fevkalade. Geçmiş dönemde olduğu gibi yeni dönemde de biz faaliyetlerimizin kamuoyu ile paylaşımı konusunda sizleri muhakkak yanımızda göreceğimizi biliyoruz. Bugüne kadar faaliyetlerimizi kamuoyu ile paylaştınız. Sizin çalışmalarınız da kolay değil. Bu şartlarda bu hizmeti yerine getirmek, gerçekten büyük fedakarlık ve emek gerektiriyor. Bundan sonraki çalışmalarımızda da yine birlikte olmayı umut ediyor ve sizlerin çalışmalarınızda da başarılar diliyorum” dedi.
Ziyaret ve temenniler için teşekkür eden OGC Başkanı İsrafil Avcı, “Türk Ocakları bugüne kadar düzenlediği Panel, Konferans, Çalıştay ve Ocakbaşı Sohbetleri ile Osmaniye’ye sosyal ve kültürel anlamda büyük hizmetleri olmuştur. Bizler de basın mensupları olarak bu faaliyetlerinizi kamuoyu ile paylaşma anlamında elimizden gelen desteği verdik ve bundan sonra da vermeye devam edeceğiz. Ben de yeni dönem için size ve yönetiminize başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

Sosyal Medya'da Paylaş
Facebook Yorumları