Şu anda çalan:

Telefon 05445802610

Menu

Tıkla Dinle Canlı Yayına Mesaj

Canlı Yayına Mesaj Gönder

Ad Soyad

E-Posta

Mesaj




7 Ocak Kurtuluş Haftası Mevlit programı ile başladı

-

OSMANİYE'nin düşman işgalinden kurtuluşunun 94'üncü yıldö

7 Ocak Kurtuluş Haftası Mevlit programı ile başladı

İbrahim EMÜL/OSMANİYE, (DHA)


OSMANİYE'nin düşman işgalinden kurtuluşunun 94'üncü yıldönümü etkinlileri Kurtuluş Savaşı Şehitleri için okunan mevlit ile başladı. Cuma namazından önce okunan mevlidin ardından, Osmaniye Belediyesi tarafından vatandaşlara irmik helvası ikram edildi.
İl Müftüsü Ramazan Çortul konuşmasında, şehitliğin ve haftanın önemine dikkat çekti. Ardından ise mevlit programını bir dua ile tamamladı.
Cuma namazı çıkışında ise vatandaşlara irmik helvası dağıtıldı. Burada vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Kadir Kara, vatandaşlara tek tek helva ikram etti. Belediye meclis üyeleri ve mahalle muhtarlarının da katıldığı mevlid programının çıkışına Başkan Kadir Kara,  başta Kurtuluş Savaşı olmak üzere tüm şehitleri rahmet ve minnetle andıklarını söyledi.
Başkan Kara, “Osmaniye’nin düşman işgalinden kurtuluşunun 94.yıldönümü etkinliklerine tüm şehitlerimiz ve millî mücadeleye katılarak hayatını kaybetmiş tüm geçmişimiz için okuttuğumuz Mevlid-i Şerif  ile başladık. Osmaniye İl Müftümüzün ve kıymetli hocalarımızın destekleri ile düzenlediğimiz mevlid programının ardından ise halkımıza irmik helvası ikram ettik. Ben bu vesile ile Osmaniye’mizin kurtuluşunda emek sarf etmiş başta şehitlerimiz olmak üzere, tüm geçmişlerimizi rahmet, minnet ve şükran ile anıyoruz. Kendilerine büyük bir vefa borcumuz var. Bu hafta içerisinde çeşitli etkinlikler düzenleyeceğiz. Bu etkinlere tüm halkımızı davet ediyorum” şeklinde konuştu.

Sosyal Medya'da Paylaş
Facebook Yorumları