Şu anda çalan:

Telefon 05445802610

Menu

Tıkla Dinle Canlı Yayına Mesaj

Canlı Yayına Mesaj Gönder

Ad Soyad

E-Posta

Mesaj




Adana Çerkes Gençlerden Göz Dolduran Dans Gösterisi

-

Adana Çerkes Kültür Derneği'nin düzenlediği geleneksel yıl sonu gösterisi çeşitli dans ve müzik sunumlarıyla renki görüntülere sahne oldu.

Adana Çerkes Gençlerden Göz Dolduran Dans Gösterisi

Adana Çerkes Kültür Derneği'nin düzenlediği geleneksel yıl sonu gösterisi çeşitli dans ve müzik sunumlarıyla renki görüntülere sahne oldu. Çukurova ÜniversitesiKongre Merkezi'nde düzenlenen gösteriye Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Adana Valisi Mahmut Demirtaş'ın eşi Beyhan Demirtaş, dernek yetkilileri, Adana, MersinReyhanlıİskenderun ve Osmaniye'den gelen çok sayıda Çerkes vatandaşlar katıldı. Sema Soykan ve Eray Çakırer'in sunuculuğunu yaptığı gecede konuşan Adana Çerkes Kültür Derneği Başkanı Aysel Ateş, dernek olarak çerkes kültürünü gelecek nesillere tanıtma gayreti içerisinde olduklarını belirterek, Kültürümüzü gelecek kuşaklara aktarmamızda en önemli araçlardan biri sizlere bu akşam gençlerimizin örnekler sunacağı eşsiz güzellikteki danslarımızdır. Bu gece de gençlerimizin dans ve müzik sunumu gelen misafirlerimizin kalplerine dokunacak dedi.

Çerkes gençlerin dans ve müzik gösterileri izleyenlerden alkış alırken, ortaokul öğrencisi Elif Naz'ın tekerlekli sandalye ile yaptığı dans gösterisinde ise duygulu anlar yaşandı. Gösteri daha sonra fotoğraf çekimlerinin ardından sona buldu.
Haber Yayın Tarihi : 06.05.2019 12:30 Kaynak: DHA
Sosyal Medya'da Paylaş
Facebook Yorumları