Şu anda çalan:

Telefon 05445802610

Menu

Tıkla Dinle Canlı Yayına Mesaj

Canlı Yayına Mesaj Gönder

Ad Soyad

E-Posta

Mesaj




Adana Lüks Yaşam Vaadiyle Üniversiteli Kızları Erkeklere Pazarlamış

ADANA -

Lüks yaşam vaadiyle üniversiteli kızları erkeklere pazarlamışAdana'da maddi durumu iyi olmayan öğrencileri kandırıp, uyuşturucu ve fuhuş batağına sürükleyen Ayça Öcal (31), sevgilisi Muhittin Tenik (38), Eyüp Önel (28), Meltem Önel (22) ile bu kişilerin erkeklere pazarladığı 6 üniversiteli kız gözaltına alındı.

Adana Lüks Yaşam Vaadiyle Üniversiteli Kızları Erkeklere Pazarlamış


Adana Lüks Yaşam Vaadiyle Üniversiteli Kızları Erkeklere Pazarlamış
Lüks yaşam vaadiyle üniversiteli kızları erkeklere pazarlamış

Adana'da maddi durumu iyi olmayan öğrencileri kandırıp, uyuşturucu ve fuhuş batağına sürükleyen Ayça Öcal (31), sevgilisi Muhittin Tenik (38), Eyüp Önel (28), Meltem Önel (22) ile bu kişilerin erkeklere pazarladığı 6 üniversiteli kız gözaltına alındı. Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Beden Eğitimi Spor Meslek Yüksek Okulu'nda eğitim gören 'Çaça' lakaplı Aytaç Öcal, kimseye zorla fuhuş yaptırmadığını ileri sürdü.

Ahlak Bürosu'na üniversite öğrencisi 'Çaça' lakaplı Ayça Öcal ile erkek arkadaşı Muhittin Tenik'in, kız öğrencileri uyuşturucuya alıştırıp daha sonra da para karşılığı erkeklere pazarladığı ihbarı yapıldı. İhbar üzerine Ahlak Bürosu ekipleri 3 ay süren teknik çalışma başlattı. ÇÜ Beden Eğitimi Spor Yüksek Okulu'nda okuyan Ayça Öcal'ın, maddi durumu iyi olmayan öğrencilere parasal yardım yaparak güvenlerini kazandıktan sonra, "Ben İzmirliyim babam hayatını kaybetti. Maddi durumum iyi değildi ancak fuhuş yaparak okula devam ettim, çokta para kazanıyorum. Siz de para kazanmak istiyorsanız zengin olmak istiyorsanız, rahatça okumak istiyorsanız fuhuş yaparak bunlara sahip olabilirsiniz. Hem bir kereden bir şey olmaz" diyerek fuhuş yapmalarını teklif ettiği belirlendi.

Ayça Öcal ile erkek arkadaşı Muhittin Tenik'in bu yolla tuzağa düşürdüğü 6'sı üniversitenin beden eğitimi, psikoloji, mühendislik fakültelerinde eğitim gören kız öğrenciyi erkeklere pazarladığını tespit eden Ahlak Bürosu ekipleri, önceki gün eş zamanlı olarak 12 ayrı adrese baskın yaptı. Fuhuş şebekesinin lideri Ayça Öcal, erkek arkadaşı Muhittin Tenik ve kızları birlikte pazarladıkları Meltem Önel ve eşi Eyüp Önel ile 6 üniversiteli kız öğrenci gözaltına alındı.

TEHDİT ETMİŞ

Ahlak Büro Amirliği'nde sorgulanan üniversiteli kızlar, "Maddi durumlarımız iyi olmadığı için sıkıntı çekiyorduk. Her gün lüks otomobil ile okula gelen Ayça bazen para yardımı yapıyordu. Bize de bu parayı fuhuştan kazandığını söylerdi. Bize de teklif etti, bir kere yapıp ihtiyacımız olan parayı alabileceğimizi söyledi. Yaptıktan sonra da 'ailenize anlatırım, okulda hakkınızda dedikodu çıkartırım' diyerek tehdit etmeye başladı. Sonrasında da devamlı yapmak zorunda kaldık. Zaman zaman da rahatlamamız için uyuşturucu verdi" dedi. Kızları, ifadeleri alındıktan sonra sağlık kontrolünden geçirilip serbest bırakıldı.

Uyuşturucu madde kullanmak, bulundurmak ve satmak ile para karşılığı fuhuş yapıp, yer temin etmek suçlarından poliste çok sayıda kaydı bulunan Meltem Önel emniyetteki sorgusunda erkeklerle birlikte olduğunu kabul etti. Madde bağımlısı olduklarını ifade eden Meltem Önel'in, "Eşim Eyüp de ben de uzun zamandan beri uyuşturucu kullanıyoruz. Paraya ihtiyacımız olduğunda fuhuş yapıyorum. Ayça da benim arkadaşım, bazen o bana, bazen de ben ona müşteri buluyorum. Son bir aydan beri cinsel organımda yırtılma olduğu için ilişkiye giremiyorum" dedi.

'KİMSEYİ ZORLAMADIM'

Kızları 1500 lira ile 2 bin lira arasında pazarladığı ileri sürülen Ayça Önel, ifadesinde, maddi imkanı iyi olmadığı için fuhuş yaptığını belirterek, "Ben hayatımı sürdürebilmek için fuhuş yapıyorum. Ama kimseye zorla yaptırmadım. Kendi istekleri ile gelip yardım istediler, ben de yol gösterdim" diye savunma yaptı.

Asayiş Şube Müdürlüğü'nde ifadelerinin ardından Ayça Öcal, Muhittin Tenik, Meltem Önel ile Eyüp Öcal, fuhuşa aracılık yapmak, teşvik etmek ve yer sağlamak suçlarından adliyeye sevk edildi.

Sosyal Medya'da Paylaş
Facebook Yorumları